Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Folytatódnak a Nemzetek Estjei

Felhívások

-

2018.10.04

Az ELTE Alumni Központ szervezésében az új tanév kezdetével a "Nemzetek estjei" elnevezésű programsorozatunk is folytatódik. Az esemény keretében történelmi, művészeti és utazási beszámolók, színes kulturális programok várják majd az alumnusokat.

A sorozat célja, hogy igényes kulturális programot nyújtson volt hallgatói számára, ezzel is építve az alumni közösséget és hirdetve az Egyetem élenjáróságát számos szempontból - jelen sorozat esetében például az ELTE által tanított kiemelkedően sok, 64 nyelv tanításának apropóján. Az esteken ELTE-s kötődésű szakértők, utazók, előadóművészek mutatnak be egy-egy országot, annak turisztikai, kulturális érdekességeit. Az előadások mellett az adott régióra jellemző zenei és egyéb művészeti előadások, illetve kézműves programok is várják majd az érdeklődőket. Az Alumni Központ a Nemzetek Estjei sorozaton felül más színes programot is kínál regisztrált tagjai és az érdeklődők számára. 

A sorozat védnökei: Prof. Dr. Hamar Imre nemzetközi ügyekért felelős rektorhelyettes, fővédnök; Prof. Dr. Borhy László akadémikus, rektor, védnök; Dr. Scheuer Gyula kancellár, védnök; Dr. Kiss Róbert Richard, Prima Primissima-díjas újságíró, tiszteletbeli védnök.

A "Nemzetek estjei" sorozat következő állomása az Amerikai Egyesült Államok. Az esemény időpontja: 2018. november 9. Részletek és regisztráció hamarosan. 

Korábbi eseményeink során Kínába és Franciaországba látogattunk el.

A sorozat félévente új helyszínnel folytatódik, a részletekért figyelje az ELTE Alumni Hírlevél számait, webes felületeinket!

ELTE Alumni
Facebook

kedvel
288 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Felhívások

Jubileumi diploma igénylés - tudnivalók 2024.

egy tag profilképe

Alumni Központ

05 április

Felhívások

SZJA 1% - Segítse a jövő ELTE Sikereit felajánlásával!

egy tag profilképe

Alumni Központ

01 március

Felhívások

Egyetemi címeres vászontáska és kitűző kampány

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 február