Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Folytatódnak a Nemzetek Estjei

Felhívás

-

2018.10.04

Az ELTE Alumni Központ szervezésében az új tanév kezdetével a "Nemzetek estjei" elnevezésű programsorozatunk is folytatódik. Az esemény keretében történelmi, művészeti és utazási beszámolók, színes kulturális programok várják majd az alumnusokat.

A sorozat célja, hogy igényes kulturális programot nyújtson volt hallgatói számára, ezzel is építve az alumni közösséget és hirdetve az Egyetem élenjáróságát számos szempontból - jelen sorozat esetében például az ELTE által tanított kiemelkedően sok, 64 nyelv tanításának apropóján. Az esteken ELTE-s kötődésű szakértők, utazók, előadóművészek mutatnak be egy-egy országot, annak turisztikai, kulturális érdekességeit. Az előadások mellett az adott régióra jellemző zenei és egyéb művészeti előadások, illetve kézműves programok is várják majd az érdeklődőket. Az Alumni Központ a Nemzetek Estjei sorozaton felül más színes programot is kínál regisztrált tagjai és az érdeklődők számára. 

A sorozat védnökei: Prof. Dr. Hamar Imre nemzetközi ügyekért felelős rektorhelyettes, fővédnök; Prof. Dr. Borhy László akadémikus, rektor, védnök; Dr. Scheuer Gyula kancellár, védnök; Dr. Kiss Róbert Richard, Prima Primissima-díjas újságíró, tiszteletbeli védnök.

A "Nemzetek estjei" sorozat következő állomása az Amerikai Egyesült Államok. Az esemény időpontja: 2018. november 9. Részletek és regisztráció hamarosan. 

Korábbi eseményeink során Kínába és Franciaországba látogattunk el.

A sorozat félévente új helyszínnel folytatódik, a részletekért figyelje az ELTE Alumni Hírlevél számait, webes felületeinket!

ELTE Alumni
Facebook

119 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Felhívás

Felhívás: Kari / szakági alumni rendezvények támogatása 2020/21-as tanévre

egy tag profilképe

Alumni Központ

08 szeptember

Felhívás

Nyári diplomaosztó játék 2020.

egy tag profilképe

Alumni Központ

18 augusztus

Felhívás

Egyetemi címeres póló akció!

egy tag profilképe

Alumni Központ

14 augusztus