Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Folytatódnak a Nemzetek Estjei

Felhívás

-

2018.10.04

Az ELTE Alumni Központ szervezésében az új tanév kezdetével a "Nemzetek estjei" elnevezésű programsorozatunk is folytatódik. Az esemény keretében történelmi, művészeti és utazási beszámolók, színes kulturális programok várják majd az alumnusokat.

A sorozat célja, hogy igényes kulturális programot nyújtson volt hallgatói számára, ezzel is építve az alumni közösséget és hirdetve az Egyetem élenjáróságát számos szempontból - jelen sorozat esetében például az ELTE által tanított kiemelkedően sok, 64 nyelv tanításának apropóján. Az esteken ELTE-s kötődésű szakértők, utazók, előadóművészek mutatnak be egy-egy országot, annak turisztikai, kulturális érdekességeit. Az előadások mellett az adott régióra jellemző zenei és egyéb művészeti előadások, illetve kézműves programok is várják majd az érdeklődőket. Az Alumni Központ a Nemzetek Estjei sorozaton felül más színes programot is kínál regisztrált tagjai és az érdeklődők számára. 

A sorozat védnökei: Prof. Dr. Hamar Imre nemzetközi ügyekért felelős rektorhelyettes, fővédnök; Prof. Dr. Borhy László akadémikus, rektor, védnök; Dr. Scheuer Gyula kancellár, védnök; Dr. Kiss Róbert Richard, Prima Primissima-díjas újságíró, tiszteletbeli védnök.

A "Nemzetek estjei" sorozat következő állomása az Amerikai Egyesült Államok. Az esemény időpontja: 2018. november 9. Részletek és regisztráció hamarosan. 

Korábbi eseményeink során Kínába és Franciaországba látogattunk el.

A sorozat félévente új helyszínnel folytatódik, a részletekért figyelje az ELTE Alumni Hírlevél számait, webes felületeinket!

ELTE Alumni
Facebook

129 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Felhívás

Segítséget kér vagy ajánl? - Jó tett helyébe jót várjon

egy tag profilképe

Alumni Központ

20 november

Felhívás

Vigyázz, kész, KITŰZZZ! - Instagram játék

egy tag profilképe

Alumni Központ

20 november

Felhívás

Az én ELTE-s történetem

egy tag profilképe

Alumni Központ

13 október