Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

ELTE Alumni a világ körül - fotópályázat

Felhívások

-

2021.09.01

Büszke ELTE-s múltjára bárhol is legyen a világon? Tudta, hogy a világ igen sok országában több százan is élnek ELTE-sek? Az ELTE Alumni Központ és az ELTE Shop szeretettel hívja a friss diplomásokat és az egyetem valamennyi alumnusát, hogy vegyenek részt online fotópályázatukon, és osszák meg nyári fényképeiket mind több helyszínről. 

Az ELTE Alumni Központ és az ELTE Shop együttműködésében megvalósuló "ELTE Alumni a világ körül" fotópályázaton való részvételhez a világ bármely pontján (hazánkban és külföldön egyaránt) készült nyári fotókat várunk, amelyen a pályázó ELTE, illetve ELTE Alumni feliratos termékkel (kitűző, póló, bögre, jelvény stb.), vagy az Alumni emblémával* szerepel.

A fényképek beküldésének határideje: 2021.09.01. – 2021.10.15.

Szavazatok gyűjtésének időtartama: 2021.10.16. – 2021.10.29.

Hogyan vehet részt a játékon? Mindössze három egyszerű lépéssel!

  • 1. lépés: Lépjen be az alumni.elte.hu oldalra! (Ha még nem regisztrált volna, itt megteheti.)
  • 2. lépés: Csatlakozzon az "ELTE Alumni a világ körül" csoportba!
  • 3. lépés: Töltsön fel magáról egy nyáron készült képet az említett csoport fotótárába (a Média hozzáadása gombra kattintva, új fotóalbumot létrehozva) az alább részletezett feltételekkel, továbbá adja meg hol és mikor készült a fénykép. 

A részvétel további feltételei:

  • A pályázó olyan nyári képe(ke)t tesz közzé az "ELTE Alumni a világ körül" csoportban magáról, amelyen egy ELTE, illetve ELTE Alumni feliratos tárgy (kitűző, póló, bögre, jelvény, stb.) kíséretében, vagy az Alumni emlémával* szerepel. Továbbá feltünteti a kép készítésének helyét és idejét.
  • Hozzájárul ahhoz, hogy az ELTE Alumni Központ a játék keretében beküldött fényképet honlapján és social media felületein (facebook, twitter, instagram) közzétegye, illetve egyéb marketing anyagaiban felhasználja. A beküldött fotókat – a beküldési határidő lejártát követően – facebook oldalunkon, egy erre a célra létrehozott fényképalbumban tesszük egyszerre közzé. Ezek alá a fotók alá – azaz az 'eredeti' fényképek alá – várjuk a like-okat 2021. október 29-ig.
  • Egy induló több fényképpel is részt vehet a játékban.

Nyertesek - nyeremények:

Az az három résztvevő, aki a fotópályázat végéig (2021. október 29. éjfélig) a facebook oldalunkon általunk közzétett fotója alá a legtöbb like-ot gyűjti, nyereményben részesül.

  • Az első helyezett nyereménye: 1 db hímzett egyetemi címeres póló és  1 db ELTE Alumni ajándékcsomag; továbbá az ELTE Shop jóvoltából 1 db fehér, az egyetem új logójával ellátott póló és 1 db ELTE címeres bögre.
  • A második és harmadik helyezett nyereménye: 1-1 db ELTE Alumni ajándékcsomag; valamint az ELTE Shop jóvoltából 1-1 db fehér, az egyetem új logójával ellátott póló és 1-1 db ELTE címeres bögre.

A nyerteseket az ELTE Alumni Központ a regisztrációkor megadott e-mail címükön értesíti 2021. november 5-ig. A nyerteseknek 15 nap áll rendelkezésükre, hogy igényt tartsanak nyereményükre. 15 nap elteltével új nyertes kerül kihirdetésre. Az első három helyezett az ELTE Alumni Központtal tud egyeztetni a nyeremény átvételének módjával kapcsolatban.

Kérdés esetén keressen minket az almamater@alumni.elte.hu e-mail címen.

Adatvédelem! A facebook oldalunk fényképalbumába feltöltött képek alatt a pályázóknak csak a monogramját és a készítés helyét (város vagy ország) tüntetjük fel; továbbá a képeket a nyertesek értesítését (2021. november 5.) követően 30 napon belül töröljük erről a felületről.

*

kedvel
1587 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Felhívások

SZJA 1% - Segítse a jövő ELTE Sikereit felajánlásával!

egy tag profilképe

Alumni Központ

01 március

Felhívások

Egyetemi címeres vászontáska és kitűző kampány

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 február

Felhívások

Doktori képzések - karokon át! 2024

egy tag profilképe

Alumni Központ

22 február