Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

ELTE 700 szóban - Az én ELTE-s történetem

Felhívások

-

2021.11.01

Irodalmi pályázatot hirdet alumnusok és hallgatók számára 2021-ben is az ELTE Online, az ELTE Alumni Központ, és az ELTE Alumni Alapítvány, melynek címe:

ELTE 700 szóban - Az én ELTE-s történetem!


Várjuk az egykori és mostani ELTE-s hallgatók egyetemi emlékeikhez, élményeikhez köthető írásműveit. Az írások maximális terjedelme 700 szó, azaz 1,5-2 oldal terjedelmű lehet, és akár korábban megjelent publikáció is beküldhető, műfaji megkötés nincs. Az Egyetem valamennyi karának – beleértve azok jogelődjeit is – végzett és jelenlegi hallgatói pályázhatnak.*

A beérkező szövegek szerkesztést követően közlésre kerülhetnek az ELTE Online magazinban és az ELTE Alumni Szervezet oldalán

A szakmai zsűri bírálata alapján a legjobb művek írói értékes nyereményben részesülnek az ELTE Alumni Alapítvány felajánlásából. 

Külön jutalmazzuk azon pályázókat, akik már nem élő szerzők Egyetemünkkel kapcsolatos írásait küldik be (szerző, cím, megjelenési hely megadásával).

Az írásokat 2022. március 1-ig várjuk a tudomany@online.elte.hu címre.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre terveink szerint offine kerül sor, 2022 tavaszán.

A bírálóbizottság elnöksége, illetve tagjai: Dr. Bartus Dávid az ELTE Bölcsészettudományi Kar dékánja; Lengyel Imre Zsolt, az ELTE Bölcsészettudományi Kar adjunktusa; Ráday Zsófia, az ELTE Online tudomány rovatának vezetője és Kátai Judit, az Alumni Központ munkatársa. 

Meséld el nekünk 700 szóban ELTE-s történeted!

Előzmények: Az én ELTE-s történetem 2019

Előzmények: Az én ELTE-s történetem 2020

*A kiírásnak nem megfelelő pályaműveket kizárjuk a versenyből. A kiírásnak nem felelnek meg: a zaklató, erőszakos, durva, szexuális jellegű vagy pártpolitikai tartalmak, továbbá az olyan közlések, amelyek másokat védett tulajdonságuk – a 2003. évi CXXV. törvény 8. §-ában meghatározott tulajdonságok, így pl. életkor, nem, szexuális irányultság, faji hovatartozás, bőrszín, nemzetiség, vallási meggyőződés, fogyatékosság vagy betegség – miatt támadnak. 

kedvel
1852 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Felhívások

Jubileumi diploma igénylés - tudnivalók 2024.

egy tag profilképe

Alumni Központ

05 április

Felhívások

SZJA 1% - Segítse a jövő ELTE Sikereit felajánlásával!

egy tag profilképe

Alumni Központ

01 március

Felhívások

Egyetemi címeres vászontáska és kitűző kampány

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 február