Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Díjeső Weiszburg Tamásnak (TTK '80)

Kitüntetések

-

2020.09.18

Weiszburg Tamás (TTK '80), az ELTE Ásványtani Tanszék vezetője az ELTE TTK részéről Medzihradszky Díjban, a Miskolci Egyetem részéről Signum Aureum Universitatis díjban és a Magyarhoni Földtani Társulat részéről Lóczy Emlékplakett kitüntetésben részesült a felsőoktatásban nyújtott szakmai munkája elismeréseként.

Az ELTE TTK Tudományos Diákköri Tanácsa Dr. Medzihradszky Kálmánról elnevezett életműdíjat alapított, amelyet idén Weiszburg Tamás, az ELTE Ásványtani Tanszék vezetője kapott. A Medzihradszky Díj alapításával az ELTE TTK Tudományos Diákköri Tanácsa emléket kíván állítani Medzihradszky Kálmán professzor rendkívüli munkásságának, szellemi hagyatékának és a tudományos diákköri életben játszott meghatározó szerepének. Az eseményen a professzor özvegye, Medzihradszky Kálmánné Schweiger Hedvig és Horváth Ákos, az ELTE Tudományos Diákköri Tanács elnöke adta át elsőként a díjat, mellyel 100 000 Ft pénzjutalom is járt.

Magyarhoni Földtani Társulat Elnöksége a földtudományok terén végzett kiemelkedő, illetve tartósan eredményes oktatási és közművelődési tevékenység elismerésére Dr. Weiszburg Tamásnak Lóczy Lajos Emlékplakettet adományozott. 

Kitüntetésátadó Ünnepi Szenátusi Ülést tartott a Miskolci Egyetem 2020. szeptember 5-én, amelyen többek között Signum Aureum Universitatis díjjal tüntették ki Weiszburg Tamást kiemelkedő oktatási tevékenységéért.

Gratulálunk az elismerésekhez és további eredményes munkát kívánunk!

Forrás: ttk.elte.hu

Weiszburg Tamás az ELTE Múltidéző - generációk, emlékek  '79 - '85 epizódjának egyik főszereplőjeként az esemény moderátoraként is közreműködött! Hallgassa meg most!

157 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Kitüntetések

Zombory Klára kapta a Hieronymus-díjat

egy tag profilképe

Alumni Központ

06 október

Kitüntetések

Életműdíjat kap Persányi Miklós

egy tag profilképe

Alumni Központ

30 szeptember

Kitüntetések

Bogár Imréé a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetés

egy tag profilképe

Alumni Központ

08 szeptember