Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Csatlakozzon a nyertes Alumni Tagozatokhoz!

Hírek

-

2022.02.25

Örömmel tudatjuk, hogy az Alumni Tagozati Csoportok felületeinek aktualizálását díjazó verseny eredményesen zárult: három szerencsés nyertes részesül ajándékokban. Valamennyi Alumni Tagozat szeretettel várja az újabb belépőket, ők különösen: lehet csatlakozni! 

2022. február 2-án és február 9-én, online valósult meg az évente két-három alkalommal megrendezésre kerülő win-win brainstorming (WWB) óra, ahol az Alumni Tagozatokkal osztjuk meg az új fejlesztéseinket, tapasztalatainkat, segítségeinket, kötetlen, interaktív formában. Ez alkalommal játékos versenyre is hívtuk a résztvevőket, az Alumni Tagozati képviselőket és a csoportkezelőket. A feladat tagozati felületeik aktualizálása, frissítése, új tartalmakkal való feltöltése volt. 

Minden tagozatnak, aki részt vett a versenyben, köszönjük a befektetett munkát és energiát. Többen is gondosan megkezdték felületük felújítását. A három legaktívabb tagozat, és így a kéthetes verseny szerencsés nyertesei: 

a BTK, a SEK és a Kutatói Alumni Tagozat! 

Gratulálunk!



Mindhárom tagozat 20-20 db aranyszínű, egyetemi címeres, Alumni felirattal ellátott, képeslapra tűzött kitűzőben részesül, amelyeket szabadon használhatnak fel rendezvényeiken, programjaikon.

Amennyiben nem tagja még valamelyik tagozati csoportnak, vagy többnek a tevékenysége is érdekli, csatlakozzon hozzájuk, hogy ne maradjon le a friss hírekről és lehetőségekről!

kedvel
293 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Hírek

Domestic cats area serious threat to wildcats

AI

Alumni International

17 május

Hírek

Alapításának 389. évfordulóját ünnepelte az Egyetem

egy tag profilképe

Alumni Központ

16 május

Hírek

Betegségek korai felismerésén dolgozik Krausz Ferenc

egy tag profilképe

Alumni Központ

15 május