Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Alumni platform bemutatók - a karokon is

Beszámolók

-

2019.06.26

Zajlik a korszerű, kétnyelvű Alumni közösségi platform bemutatása. Központunk az első általános tájékoztatókat a Tanári Klubban tartotta, majd egy roadshow keretében a kari/szakági Alumni Tagozatokhoz is ellátogat, hogy minél többen ismerkedhessenek meg a rendszer adta változatos lehetőségekkel.

Folyamatosan kutatva a közös élmény- és értékteremtés lehetőségeit az Egyetem szellemiségét, erősségeit és élenjáróságát hirdető összejövetelek, események valósulnak meg. Mindezeket, illetve az ELTE volt és jelen hallgatói közötti együttműködést - főként a tehetségek kibontakozásának támogatását - korszerű Alumni platform katalizálja. A közösségi felület elősegíti, hogy az ELTE diplomásai aktív kapcsolatot ápoljanak egymással és az Egyetemmel. A kiterjedt és egyre bővülő Alumni közösség ereje folyamatosan hozzájárul ahhoz, hogy az ELTE vonzereje, a diploma értéke erősödik.

A bemutatósorozatot 4 alkalmon át a Szerb utcai Tanári Klubban kezdtük április 17-én, 24-én, május 8-án és 15-én. Majd kitelepültünk a karokra, intézményekhez is: június 4-én a PPK-ra, 18-án a BTK-ra, 19-én az ÁJK-ra, 24-én pedig a TTK-ra, július 12-én az Egyetemi Könyvtár és Levéltárba látogattunk el. Szeptembertől a BGGyK-val, TÓK-al folytatjuk a sorozatot. Igény esetén újabb alkalmakat hirdetünk.

155 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

ÚtOn Alumni konferencia

egy tag profilképe

Alumni Központ

18 szeptember

Beszámolók

Nyári diplomaosztó játék eredményhirdetés

egy tag profilképe

Alumni Központ

15 szeptember

Beszámolók

Gut microbiome is associated with age and memory performance

AI

Alumni International

01 szeptember