Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Alumni platform bemutatók - a karokon is

Beszámolók

-

2019.06.26

Zajlik a korszerű, kétnyelvű Alumni közösségi platform bemutatása. Központunk az első általános tájékoztatókat a Tanári Klubban tartotta, majd egy roadshow keretében a kari/szakági Alumni Tagozatokhoz is ellátogat, hogy minél többen ismerkedhessenek meg a rendszer adta változatos lehetőségekkel.

Folyamatosan kutatva a közös élmény- és értékteremtés lehetőségeit az Egyetem szellemiségét, erősségeit és élenjáróságát hirdető összejövetelek, események valósulnak meg. Mindezeket, illetve az ELTE volt és jelen hallgatói közötti együttműködést - főként a tehetségek kibontakozásának támogatását - korszerű Alumni platform katalizálja. A közösségi felület elősegíti, hogy az ELTE diplomásai aktív kapcsolatot ápoljanak egymással és az Egyetemmel. A kiterjedt és egyre bővülő Alumni közösség ereje folyamatosan hozzájárul ahhoz, hogy az ELTE vonzereje, a diploma értéke erősödik.

A bemutatósorozatot 4 alkalmon át a Szerb utcai Tanári Klubban kezdtük április 17-én, 24-én, május 8-án és 15-én. Majd kitelepültünk a karokra, intézményekhez is: június 4-én a PPK-ra, 18-án a BTK-ra, 19-én az ÁJK-ra, 24-én pedig a TTK-ra, július 12-én az Egyetemi Könyvtár és Levéltárba látogattunk el. Szeptembertől a BGGyK-val, TÓK-al folytatjuk a sorozatot. Igény esetén újabb alkalmakat hirdetünk.

106 megtekintés Látogatók

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

Preventing problematic internet use during the COVID-19 pandemic

AI

Alumni International

18 május

Beszámolók

Alcohol consumption and risk for feeding and eating disorders in adolescence

AI

Alumni International

11 május

Beszámolók

Preschoolers' learning strategies

AI

Alumni International

09 május