Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

20% kedvezmény a KockaParkba!

Kedvezmények

-

2020.09.07

Újabb Alumni Kártya kedvezménnyel szeretnénk kedveskedni az ELTE Diplomásoknak. A LEGO KockaPark 20% kedvezményt biztosít a teljes árú belépőjegy árából pénztári vásárlás esetén. 

A LEGO legyen veled - kockázzatok nálunk, velünk lehet!

A Campona KockaPark egy olyan hely, ahol gyerek és felnőtt egyaránt eltátja a száját. Az egyik azért, mert senkinek nincs otthon annyi LEGO kockája, mint ami itt van, a másik azért, mert a LEGO építmények lenyűgöző mérnöki pontossággal képezik le a valódi világot. Amerre csak elnézünk az 1500 m2-nyi területen színes városok, zajos utcák, megelevenedő filmjelenetek, nyüzsgő pályaudvarok, repülőterek és kikötők, egy óriási katedrális, a világörökség részét képező budai vár, az egy évig épített, 90.000 darabból épített, 2.40 méteres Avatar Valkyre űrhajó vagy 1-1, mindenki számára ismert történelmi pillanat ötlik fel. Először nem is tudjuk, hova nézzünk, honnan induljunk, melyik terepasztalt részesítsük előnyben.. Azután, - hogy kétszer-háromszor körbejártunk és csillapodik a mohóságunk, - kezdjük csak felfedezni a részleteket, melyekben – mint tudjuk – az ördög lakik... De valóban? Nem, nálunk nem az ördög, de esetleg Harry Potter, Darth Vader nagyúr, a Szuperhősök, vagy éppen a jól ismert Disney és Friends figurák kukucskálnak ki a jelenetekből. Vajon felfedezzük mindnyájukat? Ha nem, mi segítünk, hisz a KockaParkban csak elkötelezett, a LEGO játékokat imádó, lelkes fiatalok dolgoznak, akik alig várják, hogy megmutathassák a legújabb építményeket, a laikus szemmel nem szembeötlő részleteket, a szorgalmasan Rubik kockázó robotot, a sínrendszereken gyorsan suhanó, élethű és méretarányosan megépített vonatszerelvényeket, az amerikai metróállomást és az önfeledten hullámvasútazó birodalmi katonát is. A falakon csoda LEGO fotók lepnek meg bennünket, míg a gyerekek leragadnak a játszóházban és belemerülnek a LEGO kockák összekoccanásának semmihez sem hasonlító csodás hangjába.

Szóval, ha a Campona KockaParkba jöttök, legyen időtök, türelmetek és hozzátok magatokkal a kreativitásotok, a jókedvetek és a gyermeki énetek, hisz nálunk nem ciki, ha órákig játszotok, legfeljebb ráfogjátok a gyerekekre.

A KockaParkban egyébként tematikus szülinapi zsúrokat, táborokat, randi programokat, társasjáték esteket, pizsipartikat, csapatépítőket és családi rendezvényeket is tartunk ki-ki ízlése és igénye szerint. Mi több, az épített alkotásokat – akár – haza is lehet vinni, de a kreatív sarokban készült alkotásokat egyenesen kötelező! Mi – ahogy a LEGO kockák is – sokszínűek és vidámak vagyunk és garantáljuk, Ti sem fogtok unatkozni nálunk! Szeretettel várunk egyedül vagy párban, gyerekkel vagy unokával, csoportosan vagy a családdal, a lényeg, hogy látogassatok el hozzánk!!

A LEGO KockaParkban ELTE Alumni Kártyával 20% kedvezményt biztosítunk a teljes árú belépő jegyünk árából. https://kockapark.com/

info@kockapark.com


További Alumni Kártya kedvezmények

kedvel
623 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Kedvezmények

10% kedvezmény a Tudatosan jó termékeinek árából - Alumni Kártyával!

egy tag profilképe

Alumni Központ

24 április

Kedvezmények

Concerto Budapest - Spring Alumni Discounts

AI

Alumni International

23 április

Kedvezmények

Lendülj formába a nyárra BEACh Body bérlettel!

egy tag profilképe

Alumni Központ

11 április