Tisztelt ELTE-diplomás kollégám!

Szeretettel köszöntöm az Eötvös Loránd Tudományegyetem Alumni Szervezetének oldalán, amelyet azzal a céllal hoztunk létre, hogy az Alma Materben és annak segítségével létrejött kapcsolatoknak keretet adjon.

Reményeink szerint mindenki számára gyümölcsöző együttműködések kiépítésére teremt lehetőséget. Az ELTE alumnusai közt ma ott vannak az ország értelmiségének meghatározó résztvevői. Új lehetőségeket kínálunk számukra, hogy érezhessék: ma is érdemes ELTE-snek lenniük!

Célunk, hogy az ELTE közegében születő tudományos eredmények, oktatási programok, művészeti alkotások közérthetően és figyelemfelkeltően jelenjenek meg valamennyi médiafelületen – így lesz újra vonzó az ELTE-hez hűnek maradni, csatlakozni sokaknak. Az ELTE-stratégia a minőség stratégiája: olyan fejlesztéseket hajtunk végre, amelyek folyamatos növekedést eredményeznek.

A minőséget kínáljuk a középiskolából továbbtanulóknak.

A huszonegyedik században sem kérdés a számunkra, hogy az ELTE lényegéből fakadóan az elitképzés képviselője és szorgalmazója marad. Ezért éri meg idejönni tanulni, ezért éri meg az ELTE-t támogatni. Célunk nem lehet kevesebb, mint a kiválóság fenntartása az egyetemen, és ezzel a magyar nemzet jövőbeli lehetőségeinek javítása.

Prof. Dr. Borhy László, az ELTE rektora,
az ELTE Alumni Alapítvány elnöke