/medias/image/9843165435b476316e6244.png
A BEAC és az ELTE Alumni Központ együttműködésének köszönhetően minden évben, a hallgatókra vonatkozó kedvezményes feltételekkel sportolhatnak az ELTE Alumni Kártyával rendelkező Alumni Diplomások.

A BEAC által szervezett sportágakat űzők között évről évre egy több az alumnus jár vissza sportolni végzés után a sportklubba.

A BEAC valamennyi szakosztálya, edzései nyitottak az ELTE-n végzett hallgatók számára is. Egyéni és csapat sportok, konditerem, egyetemi bajnokságok, jóga, spinning, funkcionális edzések és további 35 sportág, valamint kimondottan öregdiákoknak szóló programok, események várják 2019-ban is az ELTE végzetteket.

A BEAC-os sportolási lehetőségekről a Sportolni szeretnék menüpontban lehet többet megtudni, ahol minden induló sportszolgáltatásról részletes információit szerezhet.

Alumni Kártyát azok az ELTE Diplomások kaphatnak, akik elvégzik az Alumni regisztrációt: ha még nem tette volna, most tegye meg, csatlakozzon azok népes táborához, akik ezáltal kedvezményre jogosultak, illetve az ELTE Alma Materük számára elérhetővé, megszólíthatóvá váltak.

alumni.elte.hu