XIV. B.A.M.B.I. 2024 - a Budaörsi Kollégiumban (KCsSK)

A regisztráció határideje lejárt.

Új év, új B.A.M.B.I.! 🎉Február 17-én, immár 14. alkalommal tartjuk meg a „Bezzeg a Mi Békebeli Időnkben”-t, a Budaörsi Kollégium, a mai Kőrösi Csoma Sándor Kollégium (KCSSK) méltán híres nosztalgianapját! A kollégium a hatvanas években épült, és 1984-ben kapta új nevét. Több tízezer vidéki diáknak adott már otthont, akik tanulmányaikat főként az ÁJK-n, BTK-n, TTK-n végezték. Őket most mind várjuk szeretettel! A rendezvényt az ELTE Alumni támogatásávál valósul meg.

Ami biztosan várható a nagy találkozások közepette a sok-sok nevetés, az örömkönnyekben gazdag nosztalgiázás, a buli egykis mókával és persze az elengedhetetlen olcsó sör is! 

Célunk, hogy a rendezvény összehozza a kollégium egykori és jelenlegi lakóit, teret biztosítva a régi barátok és a generációk találkozására, mint egy időutazás.

 A hagyományos megnyitó és az Arc-szobornál illetve Dr. Jenei Sándor emléktáblájánál való megemlékezés után folyamatos programokkal várunk mindenkit.

Az idei múzeumlátogásra rendhagyó módon idén a klubokban kerül sor, ahol a kollégium dicső múltjának ereklyéit csodálhatjuk meg. Az ismerős tárgyakon keresztül kicsit visszaidézzük boldog fiatalságunk élményeit.

Az elmúlt évek felvételeiből vetítést tartunk, hiszen ki ne akarná visszanézni, hogyan is bóhockodtunk egy-egy előadásos feladat közben. Emellett kiragadott képek segítségével visszaidézünk jó pár eseményt, interaktív beszélgetéssel vendégeinkkel, mire emlékeznek egy-egy Budaörsi Napról vagy Showhajtásról.

A kollégium feltérképezéséhez a jelenleg aktív klubokban színes illetve nosztalgikus programokkal várják az egykori kollégistákat.

Ezek mellett játékokkal, tombolával, kerekasztal-beszélgetéssel és természetesen egy hatalmas bulival vár haza mindenkit a B.A.M.B.I.!


A rendezvény hivatalos Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/292322909979279/?ref=newsfeed


A rendezvény az ELTE Alumni támogatásával valósul meg. 

Örök diákjait az ELTE Alma Mater visszavárja!


kedvel
361 megtekintés Látogatók
Ossza meg
Tagozati rendezvények
Publikált: BTK Alumni Tagozat, ÁJK Alumni Tagozat, TTK Alumni Tagozat, Egyetemi Kollégiumi Alumni Tagozat, Kőrösi Csoma Sándor Kollégium Alumni Csoport

ELTE Kőrösi Csoma Sándor Kollégium

Dayka Gábor u 4. 1118 BUDAPEST

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!