Vissza a hírekhez
Következő cikk

Sport mindenkor - Áprilisi online jóga

Kedvezmények

-

2021.03.29

A BEAC oktatói áprilisban is Alumni Kártya kedvezményes ONLINE jógaórákat tartanak. Közkívánatra új, kombinált bérlettel várják a mozogni vágyó volt hallgatókat, mellyel mindhárom óratípus látogatható.

2021 április 5. és 28. között 3 típusú jógaórával várják az érdeklődőket. Normál bérlettel csak egy jógatípus látogatható.

A zárt Facebook csoportokba a bérletvásárlást követően lehet jelentkezni:

A bérletet online, bankkártyás fizetéssel vehető meg a gerincjóga flow, női jóga és fasciális alapú flow és meditáció kurzusokra ITT!

Árak

Szimpla bérlet (1 jógatípus):

6.000 Ft/4 alkalom - Külsősök

5.000 Ft/4 alkalom - ELTE hallgató, dolgozó, Alumni-tag

Kombinált bérlet (3 jógatípus):

12.000 Ft/12 alkalom - Külsősök

10.000 Ft/12 alkalom - ELTE hallgató, dolgozó, Alumni-tag

Óraleírások:

GERINCJÓGA- Tölgyesi Írisz

Online óráimon a gerinc mozgását és működését tartjuk fókuszban az ászana gyakorlás közben. Statikus pózokkal dolgozunk, minden apró részletet beállítva mélyülünk bele a testtartásokba. Ez a módszer kifejleszti a testtudatosságot és rendkívül sokat segít, hogy kikapcsold a felesleges gondolatokat, aggodalmakat. Fizikális szinten nyújtjuk és erősítjük az izmokat, ízületeket, különös tekintettel a has és a hát területeire. Minden élő adást relaxációval és légzőgyakorlatokkal zárunk, melyek jótékonyan hatnak az idegrendszerre, amire most a legnagyobb szükséged van!

FASCIÁLIS JÓGA- Horváth Viki

Az immunrendszerünk lehet most a legnagyobb aduászunk, ennek működése viszont csak akkor zökkenőmentes, ha nem vagyunk feszültek. Na de hogy ne lennénk feszültek ebben a kérdésekkel teli időszakban? Szeretnénk nektek segíteni megőrizni testi, lelki és mentális egészségeteket, csatlakozzatok hozzánk, jógázzunk együtt mindenkor! Én a gyakorlások során testet és lelket felszabadító gyakorlatsorokkal várlak titeket, különösen ügyelve arra, hogy otthonról is követhető legyen számotokra.

NŐI JÓGA- Hauptman- Tőkés Antónia

A külső körülmények zavarosak, folyamatosan változnak, újabbnál újabb kihívások elé állítanak minket. Ebben a megváltozott helyzetben is érdemes időnként megállni, időt szánni önmagunkra, a figyelmüket kintről befelé fordítani. A női jóga órákon elfogadással, türelemmel fordulunk a testünk felé. A gyakorlásokon a medence, az alhas, a csípő és a gát területét erősítjük, keringésüket javítjuk. A női egészségünkkel való kapcsolódásunkat testhelyzetekkel és légzőgyakorlatokkal segítjük. Az órák célja a test-tudat-lélek harmóniájának megteremtése, melyre ebben az időszakban még nagyobb szükségünk van.


kedvel
441 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Kedvezmények

BEAC Aerobik - Áprilisi online edzések

egy tag profilképe

Alumni Központ

01 április

Rekordlétszám a XIV. ELTE Alumni Kupán!

egy tag profilképe

BEAC 1898

08 június

Kedvezményes pályabérlettel várja az ELTE Alumni tagokat a BEAC

egy tag profilképe

BEAC 1898

03 november