Év végi virtuális Liftbeszéd Fesztivál

Online
Látható link a résztvevők számára
A regisztráció határideje lejárt.

Komolyan hiszünk abban, hogy kutatással foglalkozó alumnusaink szorosabb kapcsolata az Alma Mater-rel mindenki számára előnyös lehet a tudásátadás, rekrutáció, és akár az inter-, multi- és transzdiszciplináris együttműködések, közös pályázatok előmozdítása révén is. Ugyanakkor igen nagy kihívás felépíteni és hatékonyan működtetni egy kutatói alumni közösséget egy olyan diverz portfóliójú, kilenc Karral, és megszámolhatatlan képzéssel rendelkező, valamint évente többezer alumnust útjára bocsátó egyetem esetében, mint az ELTE. 

A rendkívül sokféle szakterületen dolgozó alumnusaink közül sokan élnek Budapesttől távol és akár külföldön is, ezért a korábbi néhány jelenléti program (két ELTE Sikerek Veled esemény 2022-ben és 2023-ban) mellett talán hatékonyabb, ha virtuálisan próbálunk meg találkozni, és ismerkedni egymással.

E célból 2023. december 18-án 18 órai kezdettel Teams-en várjuk az érdeklődő alumnusokat egy hagyományteremtő célú, virtuális Liftbeszéd Fesztiválon, ahol mindenkinek 2 perce és amennyiben igényli, akkor 1 Power Point diányi lehetősége van arra, hogy bemutassa, hogy mivel foglalkozik jelenleg kutatásai során, és milyen jellegű együttműködések érdeklik. (Aki még nem ismeri a liftbeszéd - elevator pitch - formátumot, annak ajánljuk figyelmébe az alábbi honlapot és videót.) A bemutatkozásokat követően kérdésekre és kötetlen beszélgetésre is lehetősége lesz a résztvevőknek. A programot Solymosi Katalin, a Kutatói Alumni Tagozat képviselője fogja moderálni.

Reméljük, hogy minél több alumnussal találkozhatunk és minél többük kutatómunkáját megismerhetjük a rendezvényen.

Regisztráció nem szükséges, a tagok a mellékelt Teams linken találkozhatnak.

kedvel
47 megtekintés Látogatók
Ossza meg
Beszélgetés
Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!