GTK ünnepi party

A regisztráció határideje lejárt.
Augusztus 1-től karrá alakultunk, megalakult az ELTE Gazdaságtudományi Kar (GTK), amivel rendkívüli éveket zárunk most le. 2021. szeptember 2-án délután szeretnénk ezt Veletek is megünnepelni.

Az ELTE GTK többségét ma is az a mintegy 50 fős összetartó csapat adja, akik előbb a BME GTK legsikeresebb éveinek voltak meghatározó szereplői, majd onnan eljőve új egyetemi környezetben a nulláról kezdték újra. 

A kari önállóságú elődszervezetünknek, az ELTE Gazdálkodástudományi Intézetének (GTI) négy éve még nem voltak szakjai, hallgatói és létesítményei. Szeptembertől már 5.000 hallgatónk tanul a tíz, többségében piacvezető szakunkon. Az ország mind a 150 egyetemi karát tekintve a legnagyobbak vagyunk a mesterképzések területén, összesítésben pedig a negyedikek, mindezt úgy, hogy a felvételi ponthatárainkat is az ország legmagasabbjai között húzhattuk meg. A gazdaságtudományi területen az ELTE és a Corvinus együtt jegyzett az élen, két ennyire erős és népszerű egyetem soha nem volt még a területen.

Az esemény súlyát az is mutatja, hogy az elmúlt közel 400 évben ez a kilencedik kar, ami az ELTE-n létre jön.

Oly sokatoknak tartozunk ezért köszönettel! Elsősorban egykori hallgatóinknak, munkatársainknak és barátainknak, akiknek kitartó együttérzése és támogatása a legkritikusabb pillanatokban is biztatást adott. 

2021. szeptember 2-án 16 és 22 óra között bármikor várunk szeretettel, hacsak egy rövid látogatásra is, a Rákóczi út 7. szám alatti kampuszunkon (ELTE Q épület, megközelíthető a Múzeum körútról a Trefort-kertből). A rendezvény kötetlen formában, szabadtéren, az épület udvarán zajlik, 18 órakor és 20 órakor (megismételve) 45 perces ünnepi beszédekkel a Q 101-es előadóteremben.

Kisebb baráti társaságok, évfolyamok önszerveződésére is számítunk, terjesszétek, osszátok meg e meghívónkat! Mindenkit szeretettel várunk, akik együtt örülnek most velünk.

Felkészülésünket segítve, kérjük, regisztráljatok! – ezt ide kattintva tehetitek meg.


kedvel
106 megtekintés Látogatók
Ossza meg
Találkozó

GTK Campus

7, Rákóczi út 1088 BUDAPEST

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!