B.A.M.B.I. 2023

La date limite de clôture des inscriptions est passée.

Négy hosszú év után 2023. február 11-én ismét megrendezésre kerül a „Bezzeg A Mi Békebeli Időnkben” (azaz a B.A.M.B.I.), az ELTE Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumának nagyszabású alumni rendezvénye. 

 A B.A.M.B.I. összehozza a kollégium egykori és jelenlegi lakóit, lehetőséget biztosít régi barátok és a generációk találkozására és tematikus programokkal nyújt betekintést a kollégium életébe. 

 A múzeumban kiállítást rendezünk a kollégium dicső múltjának ereklyéiből. Az ismerős tárgyakon keresztül kicsit visszaidézzük boldog fiatalságunk élményeit.

 Az elmúlt évtizedekben rengeteg filmművészeti remekművel gazdagodott a kollégium, főleg a Budaörsi Napok és a ShowHajtás megmérettetéseinek köszönhetően. A filmekből a nosztalgia jegyében több helyszínen, tematikus vetítést tartunk, hogy mindenki “megnézhesse magát”.

 A fényképek múltba nyíló kis ablakokként segítenek újraélni emlékeinket. Ennek jegyében a kollégiumi közösség összegyűjtött képeiből kiállítást rendezünk.

 Ezek mellett folyamatos kolinéző körbevezetésekkel, nosztalgikus B.A.M.B.I. játékokkal, tombolával, interaktív kerekasztal beszélgetéssel és természetesen egy hatalmas bulival vár haza mindenkit a B.A.M.B.I.!

 

A rendezvény hivatalos Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/873599920748891

A rendezvény hivatalos weboldala: https://bambi.csoma.elte.hu/


kedvel
346 megtekintéss Visites
Ossza meg
Tagozati rendezvények
Diffusé sur : Egyetemi Kollégiumi Alumni Tagozat, Kőrösi Csoma Sándor Kollégium Alumni Csoport

ELTE Kőrösi Csoma Sándor Kollégium

Dayka Gábor utca 4. 1118 BUDAPEST

Vous n'avez pas les droits pour lire ou ajouter un commentaire.