Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Rólunk írták: Segítség a nehéz időkben

Hírek

-

2021.03.01

Köszönjük az alábbi cikket az ELTE Online-nak. Éljenek a lehetőséggel!

"Példaértékű kezdeményezést indított el az Alumni Központ. Az ELTE Apró – Segítség! nevű csoportban folyamatosan várják a hallgatói felajánlásokat és kéréseket.

Az összefogás szerepe a járvány idején tovább erősödött, megnőtt a különféle támogatások jelentősége. Az ELTE Alumni ezt felismerve indította el önkéntes alapon működő csoportját. Az oldal használatával a segítségre szorulók és a felajánlók könnyebben egymásra találhatnak. A munkát emellett építő jellegű megjegyzések írásával, valamint a csoport fejlesztésére irányuló ötletekkel is támogathatjuk.

A csatlakozást követően lehetőségünk nyílik új bejegyzések írására, valamint a korábbi bejegyzések böngészésére. Ezeket érdemes alaposan átnézni, hátha valaki gondjára mi jelenthetjük a megoldást. Amennyiben más módon szeretnénk segíteni, a korosztály megjelölésével, valamint szakterületünk feltüntetésével tehetjük egyszerűbbé a keresést. A tagok egymással közvetlenül is fel tudják venni a kapcsolatot, így gördülékenyebbé válik a segítségnyújtás.

Segítséget volt és jelenlegi ELTE-s hallgatók egyaránt felajánlhatnak, bármilyen ügyben. Így szükség esetén szakértő segítségre lelhetünk, legyen az online korrepetálás, gyógypedagógiai vagy pszichológiai tanácsadás. A segítséget nyújtók ezáltal értékes szakmai tapasztalatokra is szert tehetnek, sőt akár kreditpontokat is szerezhetnek. A tavaszi félévben végzett önkéntes munkára további támogatások várhatók, míg az alumnusok számára a megvalósult segítségadásról igény esetén oklevelet állítanak ki.

Az érdeklődők a csoporthoz az alábbi oldalon tudnak csatlakozni."


Forrás: ELTEOnline

kedvel
370 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Hírek

Alapításának 389. évfordulóját ünnepelte az Egyetem

egy tag profilképe

Alumni Központ

16 május

Hírek

Betegségek korai felismerésén dolgozik Krausz Ferenc

egy tag profilképe

Alumni Központ

15 május

Hírek

MOZAIKOK AZ ELTE ÖRÖKSÉGÉBŐL – 2024. MÁJUS

egy tag profilképe

ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár

15 május