Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Pan-european Seal szakmai gyakornoki program 2024/25

Felhívások

-

2024.02.14

Az Európai Unió Szellemi Tulajdon Hivatala és az Európai Szabadalmi Hivatal programjára az ELTE friss diplomásai és idén végző hallgatói jelentkezhetnek. A pályázatokat 2024. február 23-ig várja az ELTE Innovációs Központ.


Az ELTE Innovációs Központ közreműködésével az ELTE – más vezető európai egyetemek mellett – is részt vesz stratégiai partnerként az Európai Unió Szellemi Tulajdon Hivatala (EUIPO) és az Európai Szabadalmi Hivatal (EPO) Pan-European Seal (PES) 1 éves fizetett gyakornoki programjában. A program elsődlegesen azoknak szól, akik szeretnének nemzetközi szakemberek mentorálása alatt szakmai ismereteket (online és offline tréningek) és releváns munkatapasztalatot (on-the-job coaching) szerezni az EUIPO és az EPO multikulturális környezetében.

Az 1 éves időtartamú gyakornoki program 2024 szeptemberében veszi kezdetét a választott szervezet (EPO vagy EUIPO) székhelyén, havi ösztöndíj (várhatóan szervezettől függően bruttó 1.000–2.000 EUR/hó) biztosítása mellett. Az EUIPO és az EPO emellett térítésmentes kiegészítő képzéseket és előadásokat is szervez gyakornokai számára. Az előadásokat az EUIPO és az EPO munkatársai, a magánszektor képviselői, valamint a program meghívott szakértői tartják. Az egyes irodák működéséhez kapcsolódó tématerületeken a két szervezet emellett ösztönzi a tudományos kutatómunkát, valamint publikációk és egyéb anyagok közzétételét.

A programra az ELTE összes frissdiplomás, valamint 2023 júniusában végző hallgatója pályázhat.

Felhívás

Általános információk a PES programról:

Kapcsolat, további információ: innovacio@innovacio.elte.hu

Forrás: elte.hu

kedvel
202 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Felhívások

Jubileumi diploma igénylés - tudnivalók 2024.

egy tag profilképe

Alumni Központ

05 április

Felhívások

SZJA 1% - Segítse a jövő ELTE Sikereit felajánlásával!

egy tag profilképe

Alumni Központ

01 március

Felhívások

Egyetemi címeres vászontáska és kitűző kampány

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 február