Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Mi is kipróbáltuk! - Alumni Kártya kedvezmény

Beszámolók

-

2022.08.29

Egy csapatépítő program keretén belül mi is kipróbáltuk a "Nyomozz Velünk" virtuális városfelfedező játékot, amelyet az Alumni Kártyával rendelkező ELTE diplomások 25%-os kedvezménnyel vehetnek igénybe.

A játék témája Sissi királyné megmentése volt a Budai Várban és környékén. A nyomozás során egy telefonos applikáció segítségével kellett különböző feladatokat megoldanunk, illetve a városban felfedeznünk, a feladatokat teljesítve juthattunk előrébb a küldetésünkben, hogy végül elérjük a célunkat. 

A játék során rengeteg érdekességet tudhadtunk meg Sissiről, Ferenc Józsefről és a királyi családról, mindezt egy csodálatos környezetben, a Budai Várban, amelyet olyan szemmel kellett most megfigyelnünk, mint még ezelőtt sose. A játék menete egyérelmű, és szórakoztató volt, a megoldásához minimális történelmi ismeretek kellettek, főként a városban való megfigyelőképességünkre volt szükség. Sok érdekes részletre vetített fényt a rejtvényekkel tarkított játék és körülbelül 2 óra alatt kényelmesen teljesíthető volt, amelyet mi megszakítottunk egy ebéddel, illetve betértünk Sissi kedvenc cukrászdájába egy finom fagyira is. 

A Nyomozz Velünk csapata - amelynek alapítói szintén alumnusaink - emellett különböző, egyre bővülő kincskereső, városfelfedező játékot ajánl az érdeklődőknek, érdemes végig nézni a weboldalukat és kihasználni a 25%-os Alumni Kártya kedvezményt is! Ezt a lehetőséget ajánljuk akár csapatépítésnek, egy kellemes kis páros séta kiegészítésének, vagy akár történelmet kedvelő gyermekekkel egy izgalmas családi programnak. 

Köszönjük a lehetőséget a Nyomozz Velünk csapatának!


Beszámolót készítette: Petz Denise

Fotók: Pataky Csilla

kedvel
280 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Beszámolók

25 éves a közgazdászképzés Szombathelyen - jubileumi ünnepi konferencia

egy tag profilképe

Alumni Központ

15 május

Beszámolók

XLV. 5vös 5km - Alumni kategóriával

egy tag profilképe

Alumni Központ

08 május

Beszámolók

Jótékonykodás és közösségépítés az első ELTE Média Alumni találkozón

egy tag profilképe

Bölcsészettudományi Kar ELTE

30 április