Retour aux actualités
Article suivant
Article précédent

Hogyan készülhetünk fel az állásinterjúkra?

Hírek

-

2022.02.09

Kassa Gabriella, az ELTE Karrierközpont osztályvezetője és Németh Patrik képzéskoordinátor tart előadással egybekötött tréninget az ELTE Alumni Academy „Life Long Learning” sorozatában. 

A “Life Long Learning” az ELTE  Nemzetközi Alumni Tagozatának sorozata, amelynek keretében az ELTE oktatói és munkatársai angol nyelvű online előadásokat tartanak az Egyetem nemzetközi alumni közösségének.

A február 16-i rendezvényen Kassa Gabriella és Németh Patrik, az ELTE Karrierközpont munkatársai az állásinterjúkra készítenek fel. Hogyan kelthetünk pozitív benyomást? Milyen kérdésekkel találkozhatunk az interjúk során, és merre keressük rájuk a választ? Hogyan zajlanak a telefonos és az online interjúk, és hogyan birkózhatunk meg velük? Mi számít tipikus és nem tipikus személyes interjúnak? Melyek az interjúztatás új trendjei? 

Kassa Gabriella pszichológus, tréner, coach 6 éve dolgozik az ELTE Karrierközpontban, sokéves karrier-tanácsadói tapasztalata van egyetemen kívüli kliensekkel is. Németh Patrik két éve részese a karriermenedzsment-tréningeknek, emellett toborzási tapasztalattal is rendelkezik.

Az ELTE Karrierközpont célja, hogy komplex szolgáltatási portfólióval segítse az Egyetem hallgatói a munkaerőpiacra történő sikeres belépésben. Karriertanácsadással, karriermenedzsment- tréningekkel és különböző soft skill-tréningekkel, például időmenedzsment- és taulásmódszertan-tréningekkel igyekeznek segíteni a hallgatókat.

A képzés időpontja: 2022.02.16. 17:00

Regisztráció

kedvel
295 megtekintéss Visites
Ossza meg

Commentaires0

Vous n'avez pas les droits pour lire ou ajouter un commentaire.

Articles suggérés

Hírek

Domestic cats area serious threat to wildcats

AI

Alumni International

17 május

Hírek

Alapításának 389. évfordulóját ünnepelte az Egyetem

egy tag profilképe

Alumni Központ

16 május

Hírek

Betegségek korai felismerésén dolgozik Krausz Ferenc

egy tag profilképe

Alumni Központ

15 május