Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

ELTE Jótékonysági Foci Kupa

Beszámolók

-

2019.06.24

Hagyományteremtő, jótékonysági szándékkal rendezte meg az ELTE Kollégiumi Központ 2019. június 14-én az Első Jótékonysági Foci Kupát. A nevezésből összegyűjtött pénzt a Kőrösi Csoma Sándor Kollégium udvarára tervezett futópálya finanszírozására költik majd. 

Az ELTE Alumni Tagozatai lehetőséget nyújtanak az Alumnusoknak az évente/félévente ismétlődő, változatos programjaikon való részvételre, mindamellett kisebb-nagyobb céljaikhoz támogatásokat is örömmel fogadnak. Ennek egy újabb, remek példája az első, hagyományteremtő  kollégiumi focikupa, melyen a volt hallgatók közreműködésére is számítottak a szervezők - összekapcsolva a kellemeset a hasznossal.

A hatalmas kánikula ellenére 6 csapat mérkőzőtt meg egymással az ELTE BEAC Bogdánfy úti sporttelepén. A remek hangulatban zajló jótékonysági sportrendezvényen 50.000 Ft-os nevezési díj megfizetésével lehetett részt venni. A foci kupán az Aldi, a Béres Gyógyszergyár, a Diákhitel Zrt és FLEX mellett az ELTE részéről a Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat, valamint a Kancellária csapata nevezett. Mindegyik csapat erős, motivált, kiváló tudású labdarúgókkal lépett a pályára, így igazán komoly küzdelemre lehetett számítani! A csapatok, 5+1-es felállásban játszottak, 2x10 perces félidőkkel. A rendezvényt dr. Babos János ELTE szolgáltatási igazgató nyitotta meg. A csoport meccseket követően első kettő helyezet jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba, a csoportok harmadik helyezettjei pedig helyosztót játszottak. A döntőt az Aldi játszotta a Béres Gyógyszergyár csapatával és egy szoros és férfias mérkőzés keretében az Aldi szerezte meg az első helyet.

A díjkiosztó ünnepség keretében a csapatkapitányok megköszönték a szervezést és kifejezték abéli szándékukat, hogy jövőre is örömmel vesznek részt ebben a jótékonysági kezdeményezésben! A szervezők részéről dr. Babos János gratulált az elért sport teljesítményekhez és megköszönte minden csapatnak a részvételt és a támogatást.

Gratulálunk minden résztvevőnek!


kedvel
272 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

ELTE Sikerek: Erdei Anna

egy tag profilképe

Alumni Központ

19 április

Beszámolók

Szakmai délután és alumni találkozó a Magyar mint Idegen Nyelv Tanszéken

egy tag profilképe

Bölcsészettudományi Kar ELTE

16 április

Beszámolók

A KÉZFUNKCIÓ VÁLTOZÁSA ÉS JELLEMZŐI STROKE UTÁN - BESZÁMOLÓ

MB

Magdolna Bebtó

10 április