ELTE TTK Nyílt Hét

Online
Online
A regisztráció határideje lejárt.
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Kara 2021-ben online formában rendezi meg a felvételi Nyílt Hetet, élő bejelentkezésekkel, képzésismertetőkkel, laborbejárásokkal, mintaórákkal kísérve.

A Természettudományi Kar számára is fontos, hogy minél részletesebb, pontosabb és hiteles információt adjon leendő felvételizőinek. Ezt a célt szolgálja a minden évben megrendezésre kerülő Kari Nyílt Nap, mely idén a vírushelyzetre való tekintettel online formában, de számos újdonsággal várja az érdeklődőket.

A felvételi eljárásról, a Kar oktatási-kutatási tevékenységéről szóló informatív előadások mellett, a látogatók élő bejelentkezések, laborbejárások, mintaórák segítségével ismerkedhetnek a Kar mindennapi életével, munkájával. A rendezvény ideje alatt vendégeink

az ELTE Természettudományi Kar Youtube csatornáján zajló élő program alatti chat felületen feltehetik kérdéseiket a képzésért felelős oktatóknak és a szak hallgatóinak.

A Nyílt Hét alatt, a hét minden napján délutánonként egy-egy tudományos intézetünk mutatkozik be, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek az általuk indított alap- vagy mesterképzésekkel. Képzéseinkről addig is itt tájékozódhat.

A Kar által indított szakokhoz illeszkedő partnervállalatok is bemutatkoznak az online Nyílt Hét alatt, akiktől megtudhatják, milyen speciális gyakorlati- és karrierlehetőségeket nyújtanak az ELTE-n végzett hallgatóknak.

A Természettudományi Karhoz kapcsolódó egyéb szervezeti egységek - ELTE TTK Hallgatói Önkormányzat, szakkollégiumok - is bemutatkoznak a rendezvényen.

Az ELTE TTK Youtube csatornáján követheti az online nyílt napokat.


PROGRAM

kedvel
332 megtekintés Látogatók
Ossza meg
Beszélgetés
Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!