Kedves egykori Hallgatónk!


Üdvözöljük a Pedagógiai és Pszichológiai Kar Alumni közösségében!

Bárhová is viszi útja, Karunk volt diákjaként mindig megbecsült és meghatározó tagja lesz a PPK Alumni közösségének, amelyet azért hoztuk létre, hogy összefogjuk végzett hallgatóinkat, és hogy keretet biztosítsunk a szakmai és a személyes kapcsolatok megőrzésének és gazdagításának.

A PPK-n kötött barátságok, ismertségek a tanulmányok befejezése után is fennmaradnak. Alumni szolgáltatásainkkal ezeknek a kapcsolatoknak az épülését, tartóssá válását segítjük. Alumni oldalunkon a PPK legfrissebb híreiről és eseményeiről, a karon folyó tudományos és kutatói munkákról tájékoztatjuk a regisztrált Alumni tagjainkat. Terveink között szerepel hírlevélben hírt adni tevékenységeinkről, aktuális programjainkról.

Arra törekszünk, hogy egykori hallgatóinkkal a tanulmányaik befejezését követően is fenntartsuk a kapcsolatot, támogassuk őket a továbbtanulásban, tájékoztassuk őket a PPK-n megvalósuló szakmai programokról, rendezvényeinkről, képzési lehetőségekről. Örömmel várjuk vissza mindazokat, akik a PPK-n szeretnék folytatni az MA, posztgraduális vagy PhD tanulmányaikat. Képzési struktúránkat az új igényekhez alkalmazkodva fejlesztjük, folyamatosan törekszünk az új képzési lehetőségek megteremtésére.

Örömmel vesszük, ha alumnusaink a megszerzett tudásukat és tapasztalataikat megosztják egymással. Bátorítjuk a régi diáktársak felkutatását, az egyetemi évek alatt kialakult barátságok felelevenítését, egymás szakmai támogatását, mentorálását, új személyes és szakmai kapcsolatok kialakítását.

Fontosnak tartjuk, hogy a diploma megszerzése után is kapcsolatban maradjunk. Támogatjuk a tudása bővítésére, a kapcsolatai megtartására és gazdagítására való törekvéseit. Vegyen részt a szakmai és kulturális programjainkon, eseményeinken, vállaljon szerepet továbbra is a Kar életében, legyen aktív részesei a PPK Alumni közösségének! 


Köszönjük, hogy csatlakozott hozzánk! 
az ELTE PPK Alumni közössége

 

A PPK alumni oldala
PPK általános alumni lehetőségek


Alumni Tagozati képviselő: Zoller Melinda
Tagozati csoport kezelő: Zoller Melinda