Alumni Tagozati képviselő: dr. Solymosi Katalin

Kedves ELTE Diplomás!


Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen számos Alumni Tagozat létezik az egyetem volt hallgatóival való kapcsolattartásra. Most elindítjuk az ELTE új, Kutatói Alumni Tagozatát , és az ehhez való csatlakozásra hívjuk Önt is.

Kutatói Tagozatunk tagjai közé várjuk mindazon volt hallgatóinkat, akik jelenlegi munkakörükben vagy emeritusként tudományos kutatóhelyen vagy felsőoktatási intézményben dolgoznak vagy dolgoztak, kutatóként vagy oktatóként. Azt reméljük, hogy tudásukat és tapasztalataikat ilyen módon könnyebben és közvetlenebbül megoszthatják a többi alumnussal, illetve egyetemünk jelenlegi oktatóival és hallgatóival. Másrészt arra is mód nyílik, hogy a hasonló projekteken, témákon dolgozók egy újabb, kézenfekvő csatornán át tudjanak egymással kapcsolatba lépni, akár más szakterületről is kutatási partnereket találni, közös kutatásokat megvalósítani, gyümölcsöző szakmai együttműködéseket indítani.

Ezzel erősíthetik az Alma Mater hazai és nemzetközi hírnevét és növelhetik vonzerejét.


A Tagozat keretében, a tagok igényeit is figyelembe véve alumni rendezvényeket (tudományos vagy ismeretterjesztő előadásokat, kutatói életpálya-beszélgetéseket, találkozókat stb.) szeretnénk rendezni az ELTE anyagi támogatásával.


A Kutatói Tagozathoz történő csatlakozás érdekében kérjük, csatlakozzon az új tagozathoz az alábbi linkre kattintva.


Köszönettel vesszük, ha kollégái, kutatótársai és ismerősei körében terjeszti a kutatói tagozat hírét, hiszen könnyen előfordulhat, hogy nem jutunk el mindenkihez. Az új tagok a sikeres regisztrációt követően postán névre szóló Alumni Kártyát küldünk ki. A kártya felmutatóját tartós vagy eseti kedvezmények illetik meg, melyeket partnereink ajánlottak fel az ELTE Diplomások köre számára.


Tisztelettel üdvözlöm annak reményében, hogy hamarosan a Kutatói Tagozat tagjaként köszönhetjük.


Prof. Dr. Magyari Enikő                        

tudományos ügyek rektorhelyettese      


Dr. Solymosi Katalin

Kutatói Alumni Tagozat koordinátora