XIII. ELTE Alumni Kupa

A regisztráció határideje lejárt.

Az ELTE Alumni Szervezet és a BEAC immáron 13. alkalommal hívja Alumni tornára egyetemünk volt hallgatóinak kispályás labdarúgó csapatait az ELTE-BEAC Pluhár István Labdarúgópályára! 

Az évente megrendezett torna védnökei: Prof. Dr. Borhy László ELTE rektor és Dr. Scheuer Gyula ELTE kancellár, tiszteletbeli védnöke 2017 óta Török Gábor, MLSZ elnökségi tag, a BCE egyetemi docense, az ELTE volt hallgatója.

A 2022. november 18-án megrendezendő torna célja, hogy a sport által épüljön az ELTE Alumni közösség, és minél több végzett hallgatót vonjunk be újra az egyetemi vérkeringésbe.

Nem csak összeszokott gárdákat, hanem azokat a volt hallgatókat is várjuk, akik erre az alkalomra állnak össze egy csapattal. A tornákra az első 16 csapat nevezését tudjuk elfogadni. A csapatok kizárólag az ELTE volt hallgatóiból, illetve maximum 2 vendégjátékosból állhatnak. A kupa helyszíne műfű, ezúttal sátor nélkül. 

A torna helyszíne és időpontja: 2022. november 18. (péntek) 19:00 | ELTE-BEAC Pluhár István Labdarúgópálya, ELTE Mérnök utcai sporttelep (1119 Budapest, Mérnök utca 35).

Nevezési díj: csapatonként 7.000 Ft, mellyel az ELTE Alumni Központ - az ELTE Alumni Alapítvány bevonásával - a tehetséges ELTE-s hallgatókat támogató, évente kétszer kiírásra kerülő Alumni Ösztöndíj alapját bővíti. 

Jelentkezz november 11-ig!

Mérkőzésbeosztás

 Nevezés és részletek

kedvel
1083 megtekintés Látogatók
Ossza meg
Sport

ELTE-BEAC Pluhár István Labdarúgópálya

Mérnök utca 35. 1119 BUDAPEST

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt események

pén.

24

máj.

Alumni Operaest - Melis 100

ELTE Aula Magna (Egyetem tér 1-3., I. em.)

Budapest

szo.

25

máj.

Az Egyetem megnyitja kapuit: Füvészkert

ELTE Füvészkert

Budapest

sze.

29

máj.

Találkozz az ELTE-vel, Stockholm

Embassy of Hungary Stockholm

Stockholm