Transzgenerációs tégláink börtönében II. – Hogyan mehetne úgy az életem, ahogy szeretném?

A regisztráció határideje lejárt.
Az ELTE Karrierközpont állandó meghívott előadója, Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus ezúttal azokat a transzgenerációs téglákat mutatja be, melyek sok ember élét teszik tönkre nap mint nap, és akadályozzák meg őket abban, hogy az életük felett meg- vagy visszaszerezzék a vágyott kontrollt, s végül tényleg sikeresek, boldogok legyenek.

Legutóbb a tt-k* feltérképezésével kezdték az előadássorozatot, azonban itt nem szabad megállni, hiszen ez még nem jelenti révbe érésünket, ez csak a helyes navigációt szolgálja utunkon.

Limpár Imre, tanácsadó szakpszichológus segítségével ezúttal arra vállalkoznak, hogy megtegyék a kezdőlökést a szabadság felé. Hogyan is lehet letenni a téglák nyomasztó terhét, s végre kimondani: az életünk a miénk, s végre úgy éljünk, ahogy oly régóta szerettük volna!?

Regisztráció


*Megjegyzés: A transzgenerációs téglák olyan sorskönyvi szólás-mondások esszenciái, melyek egyetlen mondatba sűrítenek egy “életigazságot”. Ezek aztán egész sorsunkat, életünket, mindennapjainkat határozzák meg döntéseink, választásaink révén.


78 megtekintés Visites

kedvel

Karrier

ELTE BTK Gólyavár, Mária Terézia terem

Múzeum krt 4/A 1088 BUDAPEST

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt események

sze.,

febr.

24

ELTE Sikerek: Prószéky Gábor

ELTE Aula Magna (1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.)

Budapest