Tartsd kézben a pénzügyeidet (is)!

A regisztráció határideje lejárt.

Az előadás itt megtekinthető

Március 11-én folytatódik a Karrierközpont pénzügyi tudatosság előadás-sorozata. Első alkalom előadója Mitták Zoltán, a KPMG audit igazgatója, aki a Getting Things Done (GTD) szemléletét ismerteti meg közönségével. 

Rövid ismertető: Volt már olyan, hogy elfelejtetted időben befizetni a csekkedet vagy behajtani egy baráti kölcsönt? Kerested a bankszámlaszámodat vagy az adószámodat, de nem találtad hirtelenjében? Jó lenne látni, hogy mire megy el a pénzed, belefér-e az, amit kinéztél, de fogalmad sincs hogyan vágj bele? És, hogy egyébként is túl sok minden van, amire képtelenség odafigyelni? Ha tapasztaltad már, hogy semmire sincs időd, akkor ízelítőt kaptál abból, hogy milyen időhiánnyal kell majd megküzdened a felnőtt világban. A különböző felelősségi körök (köztük a pénzügyek), a munka-magánélet összehangolása, a különböző forrásokból ránk záporozó inputok kezelése, vagy az előttünk tornyosuló feladatok miatti stressz olyan kihívások elé állítanak, amikre nem könnyű felkészülni. Ismerd meg a feladatmenedzsment legmodernebb módszertanát a GTD®-t, amit több millió ember használ világszerte, és megoldás kínál ezekre a kérdésekre.

Előadó: Mitták Zoltán, a KPMG audit igazgatója, GTD® Certified Trainer, briefcoach

Bemutatkozó: Mitták Zoltán az elmúlt 18 évben végigjárta a karrierlépcsőket asszisztenstől igazgatóig a KPMG-nél. Évente több tucat vállalat – elsősorban bankok, pénzügyi cégek – könyvvizsgálatában vesz részt. ACCA és kamarai tag könyvvizsgáló. A könyvvizsgálati részleg HR-felelőse, többek között a toborzás, a teljesítményértékelés és a kollégák képzését felügyeli szakmai oldalról. Belsős coach és trainer. Több mint 10 éve alkalmazza a GTD® (Getting Things Done) módszert, egy éve már a KPMG-s kollégáknak is oktatja azt. Két lánya van, rendszeresen fut és sok időt tölt a családjával. És mindig időben befizeti a csekkjeit és fél percen belül megtalálja az adószámát is.

Az előadásról készült beszámoló

Időpont: 2020. március 11. (szerda) 18:30
Helyszín: ELTE BTK Gólyavár, Mária Terézia terem

A részvétel ingyenes és regisztrációköteles.

Regisztráció

kedvel
413 megtekintés Látogatók
Ossza meg
Előadások

ELTE BTK Gólyavár

Múzeum krt. 4/g 1088 BUDAPEST

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt események

csü.

25

ápr.

Egyetem megnyitja kapuit - Trefort-kert

ELTE Trefort-kert

Budapest

ked.

23

ápr.

Meet ELTE in Nanjing, China 罗兰大学到南京!在04月23号我们会见面!!

Jinling Hotel

Nanjing