Pályakezdőknek ajánljuk - ÉletútON és Hogyan tovább?

Online
A regisztráció határideje lejárt.

Lehet-e ökotudatos az egészséges táplálkozás? Lehet-e egészségesen enni télen is, import alapanyagok nélkül? Mit veszítünk, ha csak szezonális és helyi terményeket fogyasztunk? Szabó Adrienn dietetikus, továbbá Limpár Imre pszichológus előadásait ajánljuk figyelmükbe. Az utóbbiból megtudhatjuk: miénk-e a sorsunk és miért igen vagy nem; illetve hogy mi a célok logikája?

A hallgatók és pályakezdők számára szervezett ÉletútON-sorozat decemberi alkalmain az egészséges életmóddal és a mozgás fontosságával foglalkozik a Karrierközpont meghívott előadója.  Az előadás címe: Egészség- és környezettudatos táplálkozás – Szervezetünk és Földünk egészségének fenntartása dietetikus szemmel. Előadó: Szabó Adrienn dietetikus, a Magyar superfood című könyv szerzője. Az előadás élőben követhető 2020. december 09-én az azt szervező Karrierközpont facebook oldalán

“A vásárlás nem pusztán gazdasági tett, hanem mindig erkölcsi cselekvés is.” – Laudato si’ Ferenc papa enciklikája

Egyúttal ajánljuk Limpár Imre (PPK '08, '11) pszichológus előadásait is, melyek a "Hogyan tovább?" előadás-sorozat keretein belül, 2020. október 20-án és november 12-én hangzottak el, és az alábbi linken most is elérhetők:

Miénk-e a sorsunk? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?

A célok logikája

Jó szórakozást kívánunk!


93 megtekintés Visites

kedvel

Előadások
Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt események

sze.,

febr.

24

ELTE Sikerek: Prószéky Gábor

ELTE Aula Magna (1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.)

Budapest