Őszintén a házasságról - Alumnusaink közreműködésével

Online
The registration deadline has expired.
Sorry, this content is not available in English

Több volt hallgatónk, Lackfi János (BTK '96), Bárdos Júlia (BTK '02) és Verebes Linda (BGGyK '13) is elmondja véleményét azon a beszélgetésen, amelyet 2022. február 16-án tartanak "Őszintén a házasságról - Páratlan beszélgetés közismert párokkal" címen az ELTE Aula Magnájában.

Február 13. és 20. között 15. alkalommal rendezik meg az országos rendezvénysorozatot, a Házasság hetét, melynek idei mottója: Maradjunk együtt! Ennek keretében évről évre közismert párok beszélgetnek egy asztal körül a házasság kihívásairól és szépségeiről. Ez alkalommal a meghívott vendégek: Lackfi János költő és felesége, Bárdos Júlia művészettörténész; Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda színművészek; Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és felesége, Valkai Anna családmenedzser. Moderátor: Mohay Bence sportriporter.

Az előadást élőben, online közvetítik Egyetemünk díszterméből 2022. február 16-án 18 órától a Házasság hete facebook oldalán: www.facebook.com/hazassaghete Ha az aktuális járványügyi rendelkezések lehetővé teszik, akkor az ELTE Aula Magnában (1053 Budapest, Egyetem tér 1–3., I. em.) személyes részvétellel is zajlik a program. 


Facebook esemény

Forrás: hazassaghete.hu, elte.hu

Felhasznált kép és további programok: hazassaghete.hu

Like
282 views Visits
Share it on
Beszélgetés
To read and add comments please sign in!

Suggested events

Wed.

29

May

Meet ELTE in Stockholm, Sweden

Embassy of Hungary Stockholm

Stockholm

Fri.

24

May

Alumni Opera Evening - Melis 100

ELTE Aula Magna (Egyetem tér 1-3., I. em.)

Budapest

Sat.

25

May

Az Egyetem megnyitja kapuit: Füvészkert

ELTE Füvészkert

Budapest