Őszintén a házasságról - Alumnusaink közreműködésével

Online
A regisztráció határideje lejárt.

Több volt hallgatónk, Lackfi János (BTK '96), Bárdos Júlia (BTK '02) és Verebes Linda (BGGyK '13) is elmondja véleményét azon a beszélgetésen, amelyet 2022. február 16-án tartanak "Őszintén a házasságról - Páratlan beszélgetés közismert párokkal" címen az ELTE Aula Magnájában.

Február 13. és 20. között 15. alkalommal rendezik meg az országos rendezvénysorozatot, a Házasság hetét, melynek idei mottója: Maradjunk együtt! Ennek keretében évről évre közismert párok beszélgetnek egy asztal körül a házasság kihívásairól és szépségeiről. Ez alkalommal a meghívott vendégek: Lackfi János költő és felesége, Bárdos Júlia művészettörténész; Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda színművészek; Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és felesége, Valkai Anna családmenedzser. Moderátor: Mohay Bence sportriporter.

Az előadást élőben, online közvetítik Egyetemünk díszterméből 2022. február 16-án 18 órától a Házasság hete facebook oldalán: www.facebook.com/hazassaghete Ha az aktuális járványügyi rendelkezések lehetővé teszik, akkor az ELTE Aula Magnában (1053 Budapest, Egyetem tér 1–3., I. em.) személyes részvétellel is zajlik a program. 


Facebook esemény

Forrás: hazassaghete.hu, elte.hu

Felhasznált kép és további programok: hazassaghete.hu

kedvel
283 megtekintés Látogatók
Ossza meg
Beszélgetés
Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt események

sze.

29

máj.

Találkozz az ELTE-vel, Stockholm

Embassy of Hungary Stockholm

Stockholm

pén.

24

máj.

Alumni Operaest - Melis 100

ELTE Aula Magna (Egyetem tér 1-3., I. em.)

Budapest

szo.

25

máj.

Az Egyetem megnyitja kapuit: Füvészkert

ELTE Füvészkert

Budapest