Online Múzeumok Éjszakája - Egyetemi Könyvtár és Levéltár

Online
A regisztráció határideje lejárt.

Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár is csatlakozott a járványhelyzetre való tekintettel idén online formában megrendezésre kerülő Múzeumok Éjszakája eseménysorozatához. 

Honlapunkon betekintést engedünk épületünk legszebb belső terébe, bemutatjuk kupolánkat és homlokzatunkat madártávlatból, belelapozhatnak régi kódexeinkbe és okleveleinkbe. Tekintse meg a Dante-kódex és legrégebbi sebészeti szakkönyvünk díszes illusztrációit! Pillantson bele restaurátorunk munkájába, és fogadjon örökbe egy könyvet Ön is!

Interaktív Eötvös-kiállításunkhoz kapcsolódóan a tárlat Facebook-oldalán 2020. június 22. és 27. között izgalmas kvíz keretében számos nyereménnyel gazdagodhat. Látta már a párizsi világkiállításon aranyérmet nyert Eötvös-ingát? További részletekkel hamarosan jelentkezünk, látogasson el rendszeresen honlapunkra!

A Múzeumok Éjszakája hivatalos programszervezői a Facebook- és Instagram-oldalakon folyamatosan frissülő kisfilmekkel, érdekes posztokkal és izgalmas nyereményjátékkal várják az érdeklődőket.

A kvízjátékkal egybekötött virtuális sétára és a hivatalos online eseményre változatlanul 2020. június 27-én kerül sor. Részletekről itt tájékozódhat. Keresse az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár kulturális kincseit a MúzÉj közösségi felületein!

Csatlakozzon Facebookon is hozzánk, és a virtuális térben barangolva töltsük el közösen a nyár legrövidebb éjszakáját!


92 megtekintés Visites

1 kedvel

Múzeumlátogatás
Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt események

sze.,

okt.

07

ELTE Sikerek: Vékás Lajos

ELTE Aula Magna (1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.)

csü.,

okt.

08

Egyetem megnyitja kapuit: Trefort-kert

ELTE Bölcsészettudományi Kar

Budapest

ked.,

okt.

13

ELTE Alumni Központ E-learning képzés