Nemzetek estjei: Amerikai Egyesült Államok

A regisztráció határideje lejárt.
Az új tanév kezdetével a "Nemzetek estjei" elnevezésű programsorozatunk is folytatódik. Az esemény keretében történelmi, művészeti és utazási beszámolók, színes kulturális programok várják majd az alumnusokat.

A sorozat célja, hogy igényes kulturális programot nyújtson volt hallgatók számára, ezzel is építve az alumni közösséget. Az estek alapját az adja, hogy Egyetemünkön kiemelkedően sok, 64 nyelvet tanítanak jelenleg. Eseményeinken ELTE-s kötődésű szakértők, utazók, előadóművészek mutatnak be egy-egy országot, annak turisztikai, kulturális érdekességeit, aktualitásait. Az előadások mellett az adott régióra jellemző zenei és egyéb művészeti előadások, illetve kézműves programok is várják az érdeklődőket.

A következő állomás az Amerikai Egyesült Államok lesz, a program az ELTE Angol-Amerikai Intézet közreműködésével valósul meg. 

Előadóink: Prof. Dr. Hamar Imre nemzetközi ügyekért felelős rektorhelyettes, Prof. emeritus Dr. Frank Tibor, történész, az ELTE Amerikanisztika Tanszékének egyetemi tanára, Dr. Bollobás Enikő, ez ELTE Amerikanisztika Tanszék egyetemi tanára.

Fellép továbbá a DELP Yelpers, az Angol Nyelvpedagógia Tanszék kórusa.

A sorozat védnökei: Prof. Dr. Borhy László akadémikus, rektor; Dr. Scheuer Gyula kancellár; Prof. Dr. Hamar Imre nemzetközi ügyekért felelős rektorhelyettes; Dr. Kiss Róbert Richard, Prima Primissima-díjas újságíró, tiszteletbeli védnök.

Korábbi eseményeink során Kínába és Franciaországba látogattunk el.

Program

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

ELTE Alumni
Facebook

kedvel
158 megtekintés Látogatók
Ossza meg
Nemzetek Estjei

ELTE Bölcsészettudományi Kar

4, Múzeum körút 1088 BUDAPEST

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt események

csü.

25

ápr.

Egyetem megnyitja kapuit - Trefort-kert

ELTE Trefort-kert

Budapest

ked.

23

ápr.

Meet ELTE in Nanjing, China 罗兰大学到南京!在04月23号我们会见面!!

Jinling Hotel

Nanjing