Miénk-e a sorsunk? Ha igen, mennyire? Ha nem, miért nem?

Online
A regisztráció határideje lejárt.

Sokan úgy érzik: valami nem stimmel, mintha fogságban lennének. Papíron boldognak „kellene” már rég lenniük, mégsem érkezik meg sem a várva várt eredmény, sem az elégedettségnek a szubjektív érzete, s csak pörög újra és újra a mókuskerék jól ismert és utált ritmusa.

Miért létezik ez a jelenség? Mi van a háttérben? Mik a lélektani okok és okozatok? Erre keressük ez alkalommal a választ.

Az ELTE Karrierközpont által szervezett Hogyan tovább? előadás-sorozat VII. évadához érkezik ezzel az alkalmával.

Visszatérő résztvevőink már megszokhatták, hogy állandó előadónk, Limpár Imre (https://www.facebook.com/limparimre) tanácsadó szakpszichológus a rá jellemző gyakorlatorientáltságot és praktikus szemléletet minden esetben biztosítja.

Arra kértük, adja meg az őszi kezdőlökést, mit is tehetünk sorunkért, hogy az valóban a miénk legyen, s ne csak elszenvedjük a szürke hétköznapok forgatagát. Témafelvetésünkre a rá jellemző talányos attitűddel válaszolt bevezető gondolatként: „Ne a sorsunkat akarjuk irányítani, hanem magunkat, s végül ezzel a lépéssel épp a sorsunk változhat meg!”

Az előadást az ELTE Karrierközpont Facebook-oldalán ÉLŐBEN közvetítjük.

Az alkalomról külön videofelvétel is készül, amelyet a programot követő kb. két héten belül az Eötvös Loránd Tudományegyetem hivatalos Youtube-csatornáján tesszük közzé (https://www.youtube.com/playlist...).

Várunk mindenkit a képernyők elé!


1 kedvel
158 megtekintés Látogatók
Ossza meg
Előadások
Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt események

ked.

28

máj.

Meet ELTE in Stockholm, Sweden

TBA