IX. ELTE Alumni Kupa

A regisztráció határideje lejárt.

Az ELTE Alumni Szervezet, az ELTE Sportiroda és a BEAC IX. alkalommal hívja Alumni tornára egyetemünk volt hallgatóinak kispályás labdarúgó csapatait a Bogdánfy úti sporttelep sátorral fedett műfüves pályáira.

A 2018. december 14-én 16 órától megrendezendő torna célja az egyetemi sportélet bemutatása, kapcsolatok kiépítése az egyetem és a volt hallgatók között, valamint az ELTE Alumni rendszer bemutatása. Ennek tökéletes helyszíne lesz, az ELTE szeptemberben felújított műfüves pályája, ahol kiváló minőségű műfű várja az öregdiákokat!

Meghívott csapatok: a Jogász Bajnokság, Bölcsész Bajnokság és Lágymányosi Bajnokság, a régebbi egyetemi bajnokságok csapatai, de várják azokat a volt hallgatókat is, akik erre az alkalomra állnak össze egy csapattal. Az első 16 csapat nevezését tudják elfogadni. A csapatok kizárólag az ELTE volt hallgatóiból, illetve maximum 2 vendégjátékosból állhatnak.

57 megtekintés Visites

1 kedvel

Találkozók

Hiba történt. \ Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért. \ Kérjük,próbálja meg újra, és forduljon a rendszergazdához, ha ez a hiba újra megjelenik.

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt események

sze.,

febr.

24

ELTE Sikerek: Prószéky Gábor

ELTE Aula Magna (1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.)

Budapest