IX. Alumni Kupa

A regisztráció határideje lejárt.
Az ELTE Alumni Központ az ELTE Alumni Alapítvánnyal, az ELTE Sportirodával és a BEAC-cal összefogva idén 9. alkalommal rendezi meg az Alumni Kupát. Az eseményt az ELTE SPORT Kft. is támogatja a műfüves labdarúgópályák kedvezményes biztosításával.

A torna célja az egyetemi sportélet és az ELTE Alumni bemutatása, kapcsolattartás az egyetem és a volt hallgatók között. A helyszín az ELTE szeptemberben felújított pályája, ahol kiváló minőségű műfű várja az öregdiákokat.

A kupára a Jogász Bajnokság, a Bölcsész Bajnokság és a Lágymányosi Bajnokság, valamint régebbi egyetemi bajnokságok csapatait hívták meg, de várják azokat a volt hallgatókat is, akik erre az alkalomra állnak össze. A rendezők az első 16 csapat nevezését tudják elfogadni. A csapatok kizárólag az ELTE volt hallgatóiból, illetve maximum 2 vendégjátékosból állhatnak. Tavaly az ELTE Retro nyerte meg a tornát (a csapat tagjai különböző karokról jöttek) – vajon idén ki lesz a győztes?

A torna védnökei: Borhy László rektor és Scheuer Gyula kancellár, tiszteletbeli védnöke 2017 óta Török Gábor, a BCE egyetemi docense, az ELTE volt hallgatója.

A kupára kitöltött jelentkezési lappal lehet jelentkezni az eltese2008@gmail.com címen. A nevezési díj csapatonként 6000 Ft, amelyet a BEAC az ELTE Alumni Alapítvány számára juttat el.

Nevezési határidő: 2018. december 7.

A hölgyeket két éve kiegészítő sportprogramokkal várják a rendezők: idén is lesz jóga, illetve gerinctorna a focikupával párhuzamosan, ezekre név megadásával és az óra kiválasztásával lehet jelentkezni a szervezes@beac.elte.hu email címen.

A kiegészítő programok tervezett menetrendje:
18:00 Jóga
19:00 Gerinctorna 

Beszámoló a VIII. Alumni Kupáról

Forrás: BEAC45 megtekintés Visites

kedvel

Hobbi

ELTE Bogdánfy úti Sporttelep

Bogdánfy Ödön utca 10/A 1117 BUDAPEST

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt események

sze.,

febr.

24

ELTE Sikerek: Prószéky Gábor

ELTE Aula Magna (1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.)

Budapest