Hogyan tovább? Pszichológusi kérdések, melyek megváltoztatnak minket - Limpár Imre előadása

A regisztráció határideje lejárt.

A pályakezdőknek szóló, Hogyan tovább? előadás-sorozat VIII. évadához érkezik ezzel az október 5-i alkalommal, amelyet újra az ELTE Bölcsészettudományi Kar Gólyavárának Mária Terézia termében rendez meg az ELTE Karrierközpont. A sorozat előadója, Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus.

Mindannyian válaszokat keresünk és várunk. Elég jó válaszhoz azonban elég jó kérdés kell. Az előadás arra az érdekes, olykor ingoványos, máskor pedig talányos területre tekint rá, mitől válik egy kérdés igazán jelentőségtelivé az életünkben?

A segítő hivatásúak általában, de köztük a pszichológusok különösen, rengeteg nagy kérdés tudói és birtokosai. Ezekből csemegézünk az előadás során, és bontjuk ki annak jelentőségét, mitől lesz egy átlagos kérdő mondatból korszakos fordulópont az egyén életében.

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.*


*A rendezvényen a hatályos szabályozásoknak megfelelően csak koronavírus elleni védettséget tanúsító igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt. A védettségi igazolványt és egy fényképes, azonosításra alkalmas okmányt érkezéskor, a rendezvény területére való belépéskor minden résztvevő köteles bemutatni. Ennek hiányában a szervezők a belépés lehetőségét bárkitől megtagadhatják.



kedvel
270 megtekintés Látogatók
Ossza meg
Előadások

ELTE BTK Gólyavár

Múzeum krt. 4/g 1088 BUDAPEST

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt események

pén.

24

máj.

Alumni Operaest - Melis 100

ELTE Aula Magna (Egyetem tér 1-3., I. em.)

Budapest

szo.

25

máj.

Az Egyetem megnyitja kapuit: Füvészkert

ELTE Füvészkert

Budapest

sze.

29

máj.

Találkozz az ELTE-vel, Stockholm

Embassy of Hungary Stockholm

Stockholm