Hogyan készülhetünk fel az állásinterjúkra?

Online
A regisztráció határideje lejárt.

Kassa Gabriella, az ELTE Karrierközpont osztályvezetője és Németh Patrik képzéskoordinátor tart előadással egybekötött tréninget az ELTE Alumni Academy „Life Long Learning” sorozatában. 

A “Life Long Learning” az ELTE  Nemzetközi Alumni Tagozatának sorozata, amelynek keretében az ELTE oktatói és munkatársai angol nyelvű online előadásokat tartanak az Egyetem nemzetközi alumni közösségének.

A február 16-i rendezvényen Kassa Gabriella és Németh Patrik, az ELTE Karrierközpont munkatársai az állásinterjúkra készítenek fel. Hogyan kelthetünk pozitív benyomást? Milyen kérdésekkel találkozhatunk az interjúk során, és merre keressük rájuk a választ? Hogyan zajlanak a telefonos és az online interjúk, és hogyan birkózhatunk meg velük? Mi számít tipikus és nem tipikus személyes interjúnak? Melyek az interjúztatás új trendjei? 

Kassa Gabriella pszichológus, tréner, coach 6 éve dolgozik az ELTE Karrierközpontban, sokéves karrier-tanácsadói tapasztalata van egyetemen kívüli kliensekkel is. Németh Patrik két éve részese a karriermenedzsment-tréningeknek, emellett toborzási tapasztalattal is rendelkezik.

Az ELTE Karrierközpont célja, hogy komplex szolgáltatási portfólióval segítse az Egyetem hallgatói a munkaerőpiacra történő sikeres belépésben. Karriertanácsadással, karriermenedzsment- tréningekkel és különböző soft skill-tréningekkel, például időmenedzsment- és taulásmódszertan-tréningekkel igyekeznek segíteni a hallgatókat.

A képzés időpontja: 2022.02.16. 17:00

Regisztráció

kedvel
232 megtekintés Látogatók
Ossza meg
Tagozati rendezvények
Publikált: International Alumni Chapter
Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt események

sze.

29

máj.

Meet ELTE in Stockholm, Sweden

Embassy of Hungary Stockholm

Stockholm

pén.

24

máj.

Alumni Operaest - Melis 100

ELTE Aula Magna (Egyetem tér 1-3., I. em.)

Budapest