Hatékony prezentációk készítése és tartása angolul

Online
Látható link a résztvevők számára
A regisztráció határideje lejárt.


Dóczi Brigitta, a BTK adjunktusa tart angol nyelvű előadást az ELTE Alumni Academy „Life Long Learning” sorozatában 2021. november 10-én 17 órától.

Új képzéssorozatot indít az Egyetem Nemzetközi Alumni Tagozata. A “Life Long Learning” sorozat keretében az ELTE oktatói angol nyelvű online előadásokat tartanak az Egyetem nemzetközi alumni közösségének. 

Az első képzést Dóczi Brigitta, a BTK Angol Alkalmazott Nyelvészeti Tanszékének adjunktusa tartja a következő címmel: „Hatékony prezentációk készítése és tartása angolul”

Dóczi Brigitta kurzusai közt megtalálható a szókincskutatás, az üzleti angol, a média és a tudományos készségek fejlesztése. Kutatási területei a második nyelvi szókincsfejlesztés, valamint a feladatalapú nyelvoktatás. A közelmúltban kutatásokat folytatott a verbális és vizuális módszerek képzőművészeti oktatásban betöltött szerepéről, amelynek eredményeként egy speciális kétnyelvű művészeti szótár jelent meg, jelenleg pedig részt vesz egy nagyszabású projektben, amely a magyar középiskolákban folyó angol nyelvtanítást vizsgálja.

Regisztráció

kedvel
345 megtekintés Látogatók
Ossza meg
Tagozati rendezvények
Publikált: International Alumni Chapter
Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt események

sze.

29

máj.

Meet ELTE in Stockholm, Sweden

Embassy of Hungary Stockholm

Stockholm

pén.

24

máj.

Alumni Operaest - Melis 100

ELTE Aula Magna (Egyetem tér 1-3., I. em.)

Budapest