Gitárest az ELTE Füvészkertben

A regisztráció határideje lejárt.

TOM LUMEN nemzetközi hírű, magyar gitáros. A hazai koncertjei mellet már 15 országban lépett színpadra. Többek között turnézott az Egyesült Államokban, Kínában, Vietnámban, Mexikóban, Finnországban, stb. Több rangos, nemzetközi gitárfesztivál visszatérő fellépője.

Változatos zenéje blues, jazz, rock és magyar népzenei elemekből is táplálkozik, illetve műsorában saját átdolgozásai is helyet kapnak. Az évek során sokat változott, formálódott, érett zenéje és művészi ars poeticája. Napjainkban leginkább az őszinte, tiszta zenélés a legfontosabb számára, úgy gondolja a zene egy eszköz, mely által az ember magasabb, vagy adott esetben mélyebb régiókba tekinthet.

Hangszere egy egész zenekar hangerejével szólal meg, a dalok között pedig a hozzájuk kapcsolódó személyes történeteit is megosztja a hallgatósággal. Az általa képviselt ún. fingerstyle stílus érdekessége, hogy a művész a különböző szólamokat különböző ujjakkal pengeti, így a dallam, a basszus és a harmónia egyszerre, mégis egymástól függetlenül szólalnak meg a hangszeren. 

Tom Lumen – The Three of Us: www.facebook.com/martinguitar/videos/404654810366602/ Koncert részlet: (Művészetek Háza Miskolc): www.youtube.com/watch?v=kgJFLxwjgKc

A koncert után a Füvészkert igazgatója, dr. Orlóci László exkluzív sétát vezet az érdeklődőknek, mely során mesél a kert történetéről, érdekes növényeiről.

A koncert időpontja: 2020. július 15., szerda 19:00
Helyszín: ELTE Füvészkert, 1083 Budapest, Illés u. 25.

Jegyárak: elővételben 3000 Ft, a koncert napján a helyszínen 3500 Ft.

Jegyvásárlás

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a jelenlegi szabályozás  miatt csak korlátozott számban adhatók el belépőjegyek a szabadtéri rendezvényre.

A támogatói jegy vásárlásával támogathatják a hónapokig minden bevételüket nélkülöző zenészeket. Ennek díja 5000 Ft. 


kedvel
280 megtekintés Látogatók
Ossza meg
Estek

ELTE Füvészkert

Illés u. 25. 1083 BUDAPEST

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt események

csü.

25

ápr.

Egyetem megnyitja kapuit - Trefort-kert

ELTE Trefort-kert

Budapest

ked.

28

máj.

Meet ELTE in Stockholm, Sweden

TBA