ELTE hallgatói innovációs és startup nap

The registration deadline has expired.
Sorry, this content is not available in English
Hungarian Startup University idei évadának záróeseményén a pitch (startup prezentáció) kerül középpontba 2023. június 5-én.

Az eseményen kiderül, milyen a jó pitch, a résztvevők hasznos visszajelzéseket, gyakorlati tippeket is kaphatnak saját prezentációjuk fejlesztéséhez.

Program:

  • Tarcsi Ádám (IK '04), az ELTE Informatikai Kar innovációs szakértője bemutatja, hogyan épül fel egy sikeres startup pitch, milyen tartalmi elemei vannak, és mire figyelnek a befektetők manapság
  • Vasvári Csaba, az ELTE Innovációs Központ kulturális innovációs menedzsere bevezeti a hallgatóságot a pitch előadásmódjának rejtelmeibe, kiderül, milyen technikák segíthetik egy lebilincselő előadás megtartását,
  • Pap Henrik startup szakértő, tréner és csapata közös alkotásra invitálja a résztvevőket, akik saját prezentációjukon dolgozhatnak szakértő vezetéssel. Szó lesz a storytelling fontosságáról, illetve arról, hogyan lehet jól felkészülni az előadásra, és arról is, mit lehet kezdeni a prezentálás közbeni szorongató érzésekkel.

A programot Pitch Próba zárja, ahol szakértők előtt mutatkozhatnak be a startup pitchre készülő ELTE-s csapatok, köztük a 2022/2023-as évad nyertes ELTE-s HSUP csapatai is. A Próbán résztvevő csapatok számára izgalmas, a csapatösszetartást erősítő ajándékkal készülnek a szervezők.

A program ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött (június 2-ig). A rendezvényre minden érdeklődőt örömmel várnak, a részvételnek nem feltétele a HSUP-programban való részvétel. A szervezők ajánlják, hogy a résztvevők hozzanak magukkal laptopot.

Regisztráció


Like
104 views Visits
Share it on
Lecture

ELTE Aula Magna

Egyetem tér 1-3. 1053 BUDAPEST

To read and add comments please sign in!

Suggested events

Fri.

24

May

Alumni Opera Evening - Melis 100

ELTE Aula Magna (Egyetem tér 1-3., I. em.)

Budapest

Sat.

25

May

Az Egyetem megnyitja kapuit: Füvészkert

ELTE Füvészkert

Budapest

Wed.

29

May

Meet ELTE in Stockholm, Sweden

Embassy of Hungary Stockholm

Stockholm