ELTE Alumni Központ E-learning képzés

EV
RL
AB
MK
ZP
10 résztvevős és érdeklődő
-

1

Online
A regisztráció határideje lejárt.

Az Alumni Központ gyakorlatorientált online képzést szervez intézeti, intézményi, tanszéki kollégáknak a volt-hallgatói kapcsolatápolásról - különös tekintettel a rekrutáció, a szakmai Alumni események, az összefogás és támogatások témaköreire - az új közösségi portál adta lehetőségek kiaknázásával.

A képzés során betekintést nyújtunk az ELTE Alumni Szervezet kommunikációs közösségi portáljának használatába, a rendelkezésre álló ingyenes lehetőségekbe, valamint az általa elérhető előnyökre és közösségre. 

Témák: csoportok alakítására, hírek és események felvitele, események szervezése, dokumentumok feltöltése, hírlevelek készítése, dokumentumok feltöltése.

A jelentkezés folyamatos, igény esetén további időpontokat szervezünk, illetve egyedi, kihelyezett képzésekre is sor kerülhet.

Az 1 órás időtartamúra tervezett képzéseket több időpontban, azonos tematikával Teams-ben szervezzük. A képzések után egyéni konzultációra is sor kerülhet. Meghirdetett időpontok: 

2020. november 10. 14:00

2020. november 12. 14:00

2020. november 19. 14:00

Alant jelentkezzen a kiválasztott dátumra, jegyfoglalással. A képzés részleteiről, online helyéről a jelentkezés után tájékoztatjuk. 

A tanfolyam kezdete előtt - ha még nem tette volna - szükség lesz regisztrálnia a rendszerbe (ELTE Diplomásként, vagy ha nem itt tanult, akkor ELTE AB Staff-ként).

kedvel
509 megtekintés Látogatók
Ossza meg
Felhívás
Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt események

csü.

25

ápr.

Egyetem megnyitja kapuit - Trefort-kert

ELTE Trefort-kert

Budapest

ked.

28

máj.

Meet ELTE in Stockholm, Sweden

TBA