Bibó 35

A regisztráció határideje lejárt.
Öregbibós találkozóval, a hagyományos hálaadással, a Harkály-díjak átadásával és fergeteges mulatsággal ünnepli 35. születésnapját az ELTE Bibó István Szakkollégium. Az eseményt az ELTE Alumni támogatja.

Közeleg a Szakkollégium alapításának 35. évfordulója: olyan alkalom ez, amelyet érdemes közösen megünnepelni. Szeretettel várnak minden egykori és jelenlegi kollégistát családjával együtt 2018. szeptember 29-én a szakkollégium most felújított Ménesi úti épületében.

Az évforduló alkalmából a szakkollégium az egész tanévben számos eseménnyel készül. A jubileumi év kora őszi megnyitóján volt tisztségviselők és egyetemi vezetők köszöntése mellett sor kerül a Harkály díjak és a szakkollégiumi diplomák átadására is. Lesz focibajnokság és öregbibós találkozó is.

A szervezők kérik, hogy az érdeklődők részvételi szándékukat előzetesen jelezzék.

Program:

2:00 Kapunyitás
12:30 Megnyitó beszédek
13.30–15.00 Koccintás és állófogadás
14:30 Futballbajnokság
16:00 Harkály díjak átadása
17:00 Szakkollégiumi diplomaosztó
19:00 Zenés-táncos rendezvény

A szakkollégium a Harkály díjat fennállásának 25. évfordulóján alapította meg abból a célból, hogy elismerésben részesítse azokat, akik a szakkollégium szakmai vagy közösségi életében különösen fontos szerepet játszottak, kiemelkedő szakmai – tudományos teljesítményükkel a Bibó hírnevét öregbítették. Tudományos fokozatát idén Gárdos-Orosz Fruzsinának, az MTA TK Jogtudományi Intézet tudományos főmunkatársának, közösségi fokozatát Franczel Richárdnak, az ELTE ÁJK Politikatudományi Intézet tanársegédjének ítélték oda.

A gyerekek számára 12 éves korig, fakultatív jelleggel, előzetes jelentkezés alapján izgalmas foglalkoztató és élménypedagógiai programot biztosítanak.

Facebook

kedvel
66 megtekintés Látogatók
Ossza meg
Hobbi

ELTE Bibó István Szakkollégium

12, Ménesi út 1118 BUDAPEST

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt események

csü.

25

ápr.

Egyetem megnyitja kapuit - Trefort-kert

ELTE Trefort-kert

Budapest