A célok logikája (S07E02)

Online
A regisztráció határideje lejárt.

„Célok nélkül csak lézengeni lehet saját életünkben, létezni nem!”- vallja állandó meghívott előadónk, Limpár Imre (https://www.facebook.com/limparimre) tanácsadó szakpszichológus.

Ez alkalommal arra kértük, járjunk a végére, miként lehet a puszta vágyakat megkülönböztetni az igazi céloktól? Van-e olyan, hogy elég jó cél? És nem utolsó sorban milyen technikák és módszerek léteznek a célkijelölés világában, hogy kijussunk a gödörből? Ezekre a kérdésekre keressük a választ. Ahogy mondani szoktuk: ha valaki a hosszas elméleti fejtegetéseket szereti, továbbra is kérjük, inkább ne hallgassa meg előadásunkat, mert csalódni fog. A fókuszban most is a hogyanok állnak majd.

???? Örömteli hír is egyúttal, hogy a Hogyan tovább? előadás-sorozat a jubileumi, 50. előadásához érkezett: már hetedik éve, hogy a szorgalmi időszakban minden hónapban egyszer összegyűlünk, hogy izgalmas pszichológiai témákról gondolkodjunk.

???? Köszönjük Nektek a töretlen figyelmet, szemcsillogást és lelkesedést, amit témáink, előadásaink iránt mutattok már sokadik esztendeje!


???? Az előadást az ELTE Karrierközpont Facebook-oldalán ÉLŐBEN közvetítjük.

???? Az alkalomról külön videofelvétel is készül, amelyet a programot követő kb. két héten belül az Eötvös Loránd Tudományegyetem hivatalos Youtube-csatornáján tesszük közzé

https://www.youtube.com/playlist?list=PLm3AdVwMMCqwD3U2YdgByq7wHSCT8kWO3&fbclid=IwAR2qfzHnyCk2rPp51MHVgXajQRw61nZ0u6QaLnE7AoUuEsLdZwdXGl50H5o

1 kedvel
231 megtekintés Látogatók
Ossza meg
Előadások
Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt események

sze.

17

ápr.

ELTE Sikerek: Erdei Anna

ELTE Aula Magna

Budapest