Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

XII. ELTE Alumni Kupa

Beszámolók

-

2021.12.15

Az ELTE Alumni Központ és a BEAC szoros együttműködésével 2021. december 10-én pénteken került megrendezésre a XII. ELTE Alumni Kupa! Az immár második alkalommal a foci mellett a hölgyek számára vonzóbb röplabda kupára is sor került. 

3 röplabda- és rekordszámú 12 focicsapat várta az év utolsó Alumni eseményét az ELTE BEAC Bogdánfy úti sporttelepén és a Tüskecsarnokban. Az össz-egyetemi Alumni Kupán főként az ÁJK, IK, PPK és TTK ELTE Diplomása képviseltette magát, zömmel harmincas negyvenes korosztályból, de szép számmal jöttek ötven fölötti alumnusok is. 

A mérkőzések délután 17:30 kezdődtek, a röplabda kupa a Tüskecsarnok C tornatermében, a foci kupa pedig a Bogdánfy úti sporttelep lefedett műfüvén. A röpi bajnkságon minden csapat mindenkivel megmérkőzött, a focinál pedig a 12 csapat 3 db csoportra osztova küzdött meg a csoport első vagy második helyéért, amellyel tovább mérkőzhetett a győzelemért. 

A kupán munkatársaink Petz Denise és Kátai Judit rövid interjúkat készített a versenyzőkkel, és Simon Krisztiánnal a foci kupa szervezőjével. Ezekből az interjúkból szemezgettünk pár részletet 

21:00-ig lezajlott a röplabda kupa díjkiosztója, ahol Petz Denise Gerda, az Alumni Központ munkatársa gratulált a részt vevőknek, és felhívta a figyelmet az Alumni Központ további programjaira, és az Alumni Alapítvány nevében is megköszönte a nevezésből beérkező adományokat, amelyek idén is a tehetséges rászoruló hallgatók Alumni Ösztöndíj alapjába kerülnek. Ezt követően átadta az okleveleket és a kupákat.

Végeredmény: 

1. BEACMix
2. BEACOSOKK
3. Wall-E

A focikupa másfél órával később, 22:30-kor ért véget. A záró ceremónián Simon Krisztián, a BEAC egyik szervezője mondott köszönetet mindenkinek, hogy részt vett a focikupán, és gratulált az elért eredményekhez, majd Petz Denise Gerda is elmondta gratuláló és köszönettel teli szavait, felhívta a figyelmet a jövőévi kulturális és sport Alumni programokra, majd átadta a díjakat a játékosoknak. Ezt követően pedig a szokásos csoportképpel zárult a rendezvény. Külön köszönet illeti a verseny előkészítésében, megvalósításában végzett munkájukért BEAC kollégáit: Simon Gábort, Lang Tímeát, Simon Krisztiánt, Sajban Marcellt, és Simó Szabolcsot.

Végeredmény:

1. Régi idők focija

2. Univerzum

3. Vegyes meglepetés

4. Vis Maior FC

5. Eltendables

6. Le rouge Lacoste LSE

7-12. PPK Old Boys, Arcab, Atombomba, Paksi Halászlé, Elhagyott Tanegység, Az Alkmaat

Különdíjasok: 

Legjobb kapus: Páli István (Régi idők focija)

Legjobb játékos: Vadászi Edwárd (Régi idők focija)

Gólkirály: Gera Ádám (Vegyes meglepetés)

Foci kupa eredményei
Esemény
BEAC beszámolója
BEAC rövid filmje a kupáról

kedvel
529 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Beszámolók

Egyetem megnyitja kapuit: Trefort-kert 2024

egy tag profilképe

Alumni Központ

26 április

Beszámolók

ELTE Sikerek: Erdei Anna

egy tag profilképe

Alumni Központ

19 április

Beszámolók

Szakmai délután és alumni találkozó a Magyar mint Idegen Nyelv Tanszéken

egy tag profilképe

Bölcsészettudományi Kar ELTE

16 április