Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

VIII. Nyugdíjas találkozó

Beszámolók

-

2018.11.07

Nyolcadik alkalommal került megrendezésre az ELTE Nyugdíjasklub éves találkozója, teltházzal, ezúttal az ELTE Lágymányosi campusán. A rendezvényt az ELTE Alumni Központ és a Közalkalmazotti Tanácsa támogatta.


Az ELTE Lágymányosi campus Harmónia termében megrendezett találkozón az egybegyűlteket Nagy Béláné Judit a nyugdíjas alumni tagozat vezetője köszöntötte és megköszönte az Alumni Központ és a Közalkalmazotti Tamács támogatását, majd röviden összefoglalta a Nyugdíjasklub éves programjait, eseményeit. Ezután Dr. Darázs Lénárd általános ügyekért felelős rektorhelyettes mondott köszöntő beszédet, aki beszédében kifejtette, hogy örömmel vállalta a rendezvény felvezetését, kiemelten fontosnak tartja az alumni ügyeket, és támogatja az alumni tagozatok – így a Nyugdíjasklub – törekvéseit is. A rektorhelyettesi köszöntő után Pataky Csilla, az Alumni Központ vezetője is üdvözölte az egybegyűlteket, méltatva a tevékeny nyugdíjas tagozatot és az alumni életet.

A köszöntő beszédek után három kiváló műsorszám következett: elsőként a Chemical Singers előadásában több művet, köztük acapellát, majd a Nyugdíjasklub által beküldött gyerek anekdotákat hallhattuk, végül a senior tánc csapat adott elő három koreográfiát. A jó hangulatú összejövetel közös beszélgetéssel és evéssel-ivással zárult.

A Nyugdíjas Klub működéséről az alábbi oldalon tájékozódhatnak. A tavalyi Nyugdíjas találkozóról készült beszámolót itt olvashatják.

Meghívó
ELTE Alumni
Facebook

131 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

Szakmai Alumni rendezvényt tartott a TTK Biológia Intézete

egy tag profilképe

Alumni Központ

18 január

Beszámolók

PPK - Első sportszakos Alumni Találkozó

egy tag profilképe

Alumni Központ

21 december

Beszámolók

Kampányok és támogatások 2020

egy tag profilképe

Alumni Központ

21 december