Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

VIII. Nyugdíjas találkozó

Beszámolók

-

2018.11.07

Nyolcadik alkalommal került megrendezésre az ELTE Nyugdíjasklub éves találkozója, teltházzal, ezúttal az ELTE Lágymányosi campusán. A rendezvényt az ELTE Alumni Központ és a Közalkalmazotti Tanácsa támogatta.


Az ELTE Lágymányosi campus Harmónia termében megrendezett találkozón az egybegyűlteket Nagy Béláné Judit a nyugdíjas alumni tagozat vezetője köszöntötte és megköszönte az Alumni Központ és a Közalkalmazotti Tamács támogatását, majd röviden összefoglalta a Nyugdíjasklub éves programjait, eseményeit. Ezután Dr. Darázs Lénárd általános ügyekért felelős rektorhelyettes mondott köszöntő beszédet, aki beszédében kifejtette, hogy örömmel vállalta a rendezvény felvezetését, kiemelten fontosnak tartja az alumni ügyeket, és támogatja az alumni tagozatok – így a Nyugdíjasklub – törekvéseit is. A rektorhelyettesi köszöntő után Pataky Csilla, az Alumni Központ vezetője is üdvözölte az egybegyűlteket, méltatva a tevékeny nyugdíjas tagozatot és az alumni életet.

A köszöntő beszédek után három kiváló műsorszám következett: elsőként a Chemical Singers előadásában több művet, köztük acapellát, majd a Nyugdíjasklub által beküldött gyerek anekdotákat hallhattuk, végül a senior tánc csapat adott elő három koreográfiát. A jó hangulatú összejövetel közös beszélgetéssel és evéssel-ivással zárult.

A Nyugdíjas Klub működéséről az alábbi oldalon tájékozódhatnak. A tavalyi Nyugdíjas találkozóról készült beszámolót itt olvashatják.

Meghívó
ELTE Alumni
Facebook

98 megtekintés Látogatók

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

Majer Zsófia Veronika beszámolója meghiúsult Erasmus kiutazásáról

egy tag profilképe

Alumni Központ

05 augusztus

Beszámolók

Household Divisions of Labor in Times of COVID-19

AI

Alumni International

21 július

Beszámolók

Parents’ Beliefs About Play and the Purpose of Preschool Education, Preschoolers’ Home Activity and Executive Functions

AI

Alumni International

13 július