Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

VIII. Nyugdíjas találkozó

Beszámolók

-

2018.11.07

Nyolcadik alkalommal került megrendezésre az ELTE Nyugdíjasklub éves találkozója, teltházzal, ezúttal az ELTE Lágymányosi campusán. A rendezvényt az ELTE Alumni Központ és a Közalkalmazotti Tanácsa támogatta.


Az ELTE Lágymányosi campus Harmónia termében megrendezett találkozón az egybegyűlteket Nagy Béláné Judit a nyugdíjas alumni tagozat vezetője köszöntötte és megköszönte az Alumni Központ és a Közalkalmazotti Tamács támogatását, majd röviden összefoglalta a Nyugdíjasklub éves programjait, eseményeit. Ezután Dr. Darázs Lénárd általános ügyekért felelős rektorhelyettes mondott köszöntő beszédet, aki beszédében kifejtette, hogy örömmel vállalta a rendezvény felvezetését, kiemelten fontosnak tartja az alumni ügyeket, és támogatja az alumni tagozatok – így a Nyugdíjasklub – törekvéseit is. A rektorhelyettesi köszöntő után Pataky Csilla, az Alumni Központ vezetője is üdvözölte az egybegyűlteket, méltatva a tevékeny nyugdíjas tagozatot és az alumni életet.

A köszöntő beszédek után három kiváló műsorszám következett: elsőként a Chemical Singers előadásában több művet, köztük acapellát, majd a Nyugdíjasklub által beküldött gyerek anekdotákat hallhattuk, végül a senior tánc csapat adott elő három koreográfiát. A jó hangulatú összejövetel közös beszélgetéssel és evéssel-ivással zárult.

A Nyugdíjas Klub működéséről az alábbi oldalon tájékozódhatnak. A tavalyi Nyugdíjas találkozóról készült beszámolót itt olvashatják.

Meghívó
ELTE Alumni
Facebook

118 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

Different personality traits age differently

AI

Alumni International

15 október

Beszámolók

ELTE Alumni Tanács 2020. évi ülése

egy tag profilképe

Alumni Központ

13 október

Beszámolók

ELTE Alumni Alapítvány 2019. év záróülése

egy tag profilképe

Alumni Központ

13 október