Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Vigyázz, kész, KITŰZZZ! - Egyetemi címeres kitűző kampány!

-

International Alumni Chapter

Felhívások

-

2020.12.01

Vigyázz, kész, KITŰZZZ! Van már egyetemi címeres kitűzője? Ha nincs, most hozzájuthat! Igényeljen kitűzőt 2020. december 1-ig és akár még további ajándékokat is nyerhet!

Egyetemi címeres kitűző kampányunk keretében most tegyen szert egyre! A kampány időszakában egy képeslapra helyezett aranyszínű, egyetemi címeres, ELTE Alumni feliratos kitűzőt kap ajándékba. Igényét 2020. december 1-ig az alábbi űrlap kitöltésével tudja jelezni.

Ajándék kitűzőt kapnak belföldi* postázással mindazok, akik minimum 2490 Ft összegű támogatás befizetését vállalják az ELTE Alumni Alapítvány számára és ezt az igénylésben is megerősítik 2020. december 1. éjfélig.


A kitűző igénylés időszaka LEZÁRULT!


Sorsolás! ELTE címeres ajándékcsomagot sorsolunk ki azok között, akik vagy most igényelnek kitűzőt (igényléskor jelezheti, ha szeretne részt venni a játékban), vagy a már meglévő kitűzőjüket viselve fotót tesznek ki magukról az instagram storyban, #kitűzdELTE hashtag-el és az eltealumni instagram oldal megjelölésével.

A támogatás beérkezéséről kapott banki értesítés kézhezvételét követően, legkésőbb 2020. december 10-én postázzuk az ajándékokat.

*Külföldi címre csak 4490 Ft feletti adományok esetében tudjuk eljuttatni ajándékot. Egy címre egy ajándékot tudunk küldeni! 

A kitűző igénylésével, adománya eljuttatásával Ön várhatóan minimum 1000 Ft-tal támogatja az ELTE Alumni ösztöndíj alapot!

Látta már a Virtuális Alumni Jótékonysági Kampányhoz kapcsolódó valamennyi kezdeményezésünket? Ide kattintva megtalálja mindet!  


kedvel
2134 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Felhívások

Nyári diplomaosztós Instagram játék 2023

egy tag profilképe

Alumni Központ

05 június

Felhívások

Festive Songs Around the World. Alumni Edition

AI

Alumni International

22 november

Felhívások

ELTE Alumni képeslap - fotópályázat

egy tag profilképe

Alumni Központ

29 július