Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Vegyész és kémiatanár Alumni találkozó 2020.

Beszámolók

-

2020.02.11

Idén is megrendezésre került a TTK-n már hagyománnyá vált Vegyész és kémiatanár találkozó 2020. február 4-én. A rendezvényen több mint 130 diplomásunk részt vett. 


Az esemény főszervezője, Turányi Tamás egyetemi tanár nyitotta meg a rendezvényt. Szeretettel üdvözölt mindenkit, és ismertette a programot. Ezt követően Pataky Csilla, az Alumni Központ vezetője gratulált a csoportjátékban résztvevő nyerteseknek, akik az Egyetem címerével díszített ajándék kitűzőkkel lettek gazdagabbak, majd rámutatott arra, hogy nemzetközi szinten mekkora erőt ad az Alma Maternek a generációs összefogás, és hogy ez nem csak az ELTE-nek és jelen hallgatóinak válik hasznára, de a zsebünkben lapuló ELTE-s diploma értékét is tovább erősíti.

A köszöntők után Gáspár Vilmos, a Debreceni Egyetem professor emeritusa "Játsszunk káoszt!" című interaktív előadását hallgattuk meg. Az előadás játékosan, de mégis tudományosan mutatta meg, hogy mi is a káosz, így a jelenlévők erre az egy órára úgy érezhették magukat, mintha újra hallgatók lennének. És hogy teljes legyen az élmény, a tanár úr az előadás anyagából még egy tesztet is készített az alumnusainknak, melynek megfejtéseit a rendezvény után emailben várja.

Ezután az eseményhez frappánsan illő Chemical singers igazán színes zenei repertoárját élvezhettük: a reneszánsz és barokk stílusú muzsikákon át  a könnyűzenei bluesos/jazzes zenékig. A közel egy órás koncert után pedig ételek és italok mellett kötetlen beszélgetéssel, jó hangulatban zárult a program.


390 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

Online szakmai Alumni rendezvény a Bárczin

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 november

Beszámolók

Dogs are sensitive to their owners’ choice despite their own preference

AI

Alumni International

17 november

Beszámolók

Our genes also tell about our age

AI

Alumni International

10 november