Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Vegyész és kémiatanár Alumni találkozó 2020.

Beszámolók

-

2020.02.11

Idén is megrendezésre került a TTK-n már hagyománnyá vált Vegyész és kémiatanár találkozó 2020. február 4-én. A rendezvényen több mint 130 diplomásunk részt vett. 


Az esemény főszervezője, Turányi Tamás egyetemi tanár nyitotta meg a rendezvényt. Szeretettel üdvözölt mindenkit, és ismertette a programot. Ezt követően Pataky Csilla, az Alumni Központ vezetője gratulált a csoportjátékban résztvevő nyerteseknek, akik az Egyetem címerével díszített ajándék kitűzőkkel lettek gazdagabbak, majd rámutatott arra, hogy nemzetközi szinten mekkora erőt ad az Alma Maternek a generációs összefogás, és hogy ez nem csak az ELTE-nek és jelen hallgatóinak válik hasznára, de a zsebünkben lapuló ELTE-s diploma értékét is tovább erősíti.

A köszöntők után Gáspár Vilmos, a Debreceni Egyetem professor emeritusa "Játsszunk káoszt!" című interaktív előadását hallgattuk meg. Az előadás játékosan, de mégis tudományosan mutatta meg, hogy mi is a káosz, így a jelenlévők erre az egy órára úgy érezhették magukat, mintha újra hallgatók lennének. És hogy teljes legyen az élmény, a tanár úr az előadás anyagából még egy tesztet is készített az alumnusainknak, melynek megfejtéseit a rendezvény után emailben várja.

Ezután az eseményhez frappánsan illő Chemical singers igazán színes zenei repertoárját élvezhettük: a reneszánsz és barokk stílusú muzsikákon át  a könnyűzenei bluesos/jazzes zenékig. A közel egy órás koncert után pedig ételek és italok mellett kötetlen beszélgetéssel, jó hangulatban zárult a program.


kedvel
1057 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Beszámolók

Egyetem megnyitja kapuit: Trefort-kert 2024

egy tag profilképe

Alumni Központ

26 április

Beszámolók

ELTE Sikerek: Erdei Anna

egy tag profilképe

Alumni Központ

19 április

Beszámolók

Szakmai délután és alumni találkozó a Magyar mint Idegen Nyelv Tanszéken

egy tag profilképe

Bölcsészettudományi Kar ELTE

16 április