Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Vegyész és kémiatanár Alumni találkozó 2020.

Beszámolók

-

2020.02.11

Idén is megrendezésre került a TTK-n már hagyománnyá vált Vegyész és kémiatanár találkozó 2020. február 4-én. A rendezvényen több mint 130 diplomásunk részt vett. 


Az esemény főszervezője, Turányi Tamás egyetemi tanár nyitotta meg a rendezvényt. Szeretettel üdvözölt mindenkit, és ismertette a programot. Ezt követően Pataky Csilla, az Alumni Központ vezetője gratulált a csoportjátékban résztvevő nyerteseknek, akik az Egyetem címerével díszített ajándék kitűzőkkel lettek gazdagabbak, majd rámutatott arra, hogy nemzetközi szinten mekkora erőt ad az Alma Maternek a generációs összefogás, és hogy ez nem csak az ELTE-nek és jelen hallgatóinak válik hasznára, de a zsebünkben lapuló ELTE-s diploma értékét is tovább erősíti.

A köszöntők után Gáspár Vilmos, a Debreceni Egyetem professor emeritusa "Játsszunk káoszt!" című interaktív előadását hallgattuk meg. Az előadás játékosan, de mégis tudományosan mutatta meg, hogy mi is a káosz, így a jelenlévők erre az egy órára úgy érezhették magukat, mintha újra hallgatók lennének. És hogy teljes legyen az élmény, a tanár úr az előadás anyagából még egy tesztet is készített az alumnusainknak, melynek megfejtéseit a rendezvény után emailben várja.

Ezután az eseményhez frappánsan illő Chemical singers igazán színes zenei repertoárját élvezhettük: a reneszánsz és barokk stílusú muzsikákon át  a könnyűzenei bluesos/jazzes zenékig. A közel egy órás koncert után pedig ételek és italok mellett kötetlen beszélgetéssel, jó hangulatban zárult a program.


255 megtekintés Látogatók

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

XXXVIII. 5vös 5km - online

egy tag profilképe

Alumni Központ

30 június

Beszámolók

Nonsuicidal Self-Injury and Suicide: The Role of Life Events in Clinical and Non-Clinical Populations of Adolescents

AI

Alumni International

20 június

Beszámolók

Digital transformation and real-time solutions

AI

Alumni International

10 június