Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Újabb Alumni Kedvezmények a Nemzeti Táncszínházban

Kedvezmények

-

2019.09.02

A Nemzeti Táncszínház szeretettel invitálja az ELTE Alumni tagokat és hozzátartozóit a megrendezésre kerülő őszi táncelőadásokra.

Szeptemberi programajánlat

Az eseményekre jegyek igényelhetők a kiválasztott előadás napjának megjelölésével a jegy@tancszinhaz.hu e-mail címen. Megrendelését e-mailben véglegesítjük. Telefonos jegyrendelés:  +36 30 815 3582

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, Szép kártya (OTP, MKB, K&H), Kultúra Erzsébet-utalvány és Erzsébet-Plusz kártya (kultúra alszámla), Edenred Ajándékkártya és Edenred Kultúra és Sport kártya.


JEGYIRODA:

  • Nemzeti Táncszínház Értékesítési Csoport

1122 Budapest Városmajor u.13. III. em.

  • ALLEE Bevásárlóközpont II. emelet Kultúra Szigete
  • Nemzeti Táncszínház (Millenáris Park)


KIEMELT AJÁNLATOK

Frenák Pál koreográfus új előadása a bennünk és körülöttünk emelt falakról, határokról és azok túllépéséről szól – legyenek ezek pszichológiai, történelmi, szociális vagy fizikai határok. Az új kreációban a Frenák Pált hosszú évek óta foglalkoztató repülés-motívumon túl, Alan Parker Birdy című filmdrámája, William Wharton amerikai író 1978-as, azonos című regénye, valamint Raymond Depardon's San Clemente című dokumentumfilmje szolgál inspirációul a koreográfus számára.

Árkategória: 2500-3200-3900 Ft -20%

http://www.nemzetitancszinhaz.hu/musor/birdie/698


A Bozsik Yvette Társulat legújabb táncelőadása a humor, a groteszk, az abszurd, a színházi eszközök, a tánc és az akrobatika dinamikus váltakozására épül. A Nyaralás című előadást részben Jacques Tati hasonló című filmje inspirálta, de az alkotók saját élményeiből építkező, azok alapján született táncszínházi mű. A különböző jelenetek és a koreográfia álomszerű, de egyben naturális világa, valamint a szereplők játékos ábrázolása lesznek a darab meghatározó elemei, így ismét a tánc és a színház találkozik izgalmas egységet alkotva a Bozsik Yvette Társulat előadásában. 

Árkategória: 2800-3200 -20%

http://www.nemzetitancszinhaz.hu/musor/bemutato-nyaralas/712


A Magyar Állami Népi Együttes alkotóinak régi álma valósult meg, amikor Nikola Parov friss hangzású, dinamikus, ősi motívumokat görgető populáris zenéjével találkoztak. A zeneszerző különleges, szaxofont, dobot és rézfúvósokat is felvonultató etno zenéje mellé a magyar néptánc legdinamikusabb, legerőteljesebb mozdulatait, valóságos táncvihart állítottak színpadra.

Árkategória: 2300-3900-4900 Ft -20%

http://www.nemzetitancszinhaz.hu/musor/naplegenda/701


További ELTE Alumni Kedvezmények

kedvel
407 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Kedvezmények

10% kedvezmény a Tudatosan jó termékeinek árából - Alumni Kártyával!

egy tag profilképe

Alumni Központ

24 április

Kedvezmények

Concerto Budapest - Spring Alumni Discounts

AI

Alumni International

23 április

Kedvezmények

Lendülj formába a nyárra BEACh Body bérlettel!

egy tag profilképe

Alumni Központ

11 április