Vissza a hírekhez
Korábbi cikk

Továbbra is stabil márkának számít az ELTE

Hírek

-

2023.06.05

Egyetemünk 2023-ban is sikerrel szerepelt a kiválasztásban, és kiérdemelte a megbízhatóságot és a kiválóságot egyszerre jelentő Superbrands címet.

A Superbrands program 23 évvel ezelőtt indult útnak Nagy-Britanniából azzal a céllal, hogy a kiemelkedő márkákat összegyűjtsék és követendő például állítsák mások számára. A kezdeményezés az elmúlt két évtizedben a világ minden részén ismertté vált, a Superbrands cím ma már közel 90 országban jelenti a márkák kimagasló piaci ismertségét, kedveltségét és stabilitását. 

A projekt munkatársai 2004 óta minden évben átfogó kutatást végeznek a legjobb magyarországi márkák körében is. Különböző forrásokból (védjegy-adatbázisból, szakmai szövetségek jelentéseiből) dolgozva folyamatosan karbantartott márkaadatbázist hoznak létre, majd a bekerült márkákat szakmai szempontok és különféle kvalifikációs mérések alapján tovább szűrik.

A díj odaítéléséről végül a márkáktól független szakmai bizottság dönt: a döntéshozók figyelembe veszik az adott márka tradícióját, történelmét, piaci szereplését, reputációját, a vállalat goodwilljét, etikai megítélését, közismertségét, innovációját, márkastratégiáját és márkaépítési gyakorlatát is.

A bizottság döntése alapján az Eötvös Loránd Tudományegyetem 2023-ban is jogosult a Superbrands védjegy viselésére. Egyetemünk ezzel tizedik alkalommal kapta meg a tevékenységét elismerő címet: 2011, 2012, 2013, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 és 2021 után az idei évben is kiemelkedett a versenytársak közül.

A díj pozitív visszajelzés az ELTE-n folyó munka magas szakmai minőségéről, eredményességéről, az intézmény átláthatóságáról, hitelességéről és a nyilvánossággal való kapcsolatáról. Egyben biztatást és ösztönzést is jelent, hogy az egyetem folytassa korábbi értékteremtő munkáját, tovább erősítse hírnevét.

Forrás: elte.hu


kedvel
203 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Hírek

Domestic cats area serious threat to wildcats

AI

Alumni International

17 május

Hírek

Alapításának 389. évfordulóját ünnepelte az Egyetem

egy tag profilképe

Alumni Központ

16 május

Hírek

Betegségek korai felismerésén dolgozik Krausz Ferenc

egy tag profilképe

Alumni Központ

15 május