Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Téli diplomaosztó játék eredményhirdetés

Beszámolók

-

2020.03.19

A téli diplomaosztók alkalmából újra játékot hirdettünk, hogy felhívjuk az új ELTE Diplomások figyelmét az ELTE Alumni közösségi oldalára. A játék három nyertese a BTK és a Bárczi egykori hallgatói. 


A diplomaosztó játékaink történetében közel 5000 like-kal Natkó Anna magyar-történelem szakos tanár végzett az első helyen. 

„Az ELTE-s hallgatói lét egyik legjobb oldala számomra az volt, hogy neves oktatóktól, kutatóktól tanulhattunk. Mindig hálás leszek nekik.”

„Szívesen lennék újra ELTE-s hallgató, de a bölcsész szakot nem hagynám el: a történelemtudományi doktori iskolába szeretnék majd a jövőben jelentkezni.”

Második helyezett, majdnem 140 like-kal Olena Fadieieva, volt anglisztika mesterszakos hallgató. Olena Ukrajnából érkezett Budapestre azért, hogy tanuljon, és kipróbáljon egy teljesen más életet.

A harmadik helyezett, Lénárd Orsolya már az 5. diplomáját tudja magáénak. Ezúttal a Bárczin, szakirányú továbbképzésben, szülő-csecsemő konzulens szakon szerezte meg. Ezen kívül még két ELTE-s diplomája van, mindkettő a BTK-ról, 1996-ból és 1998-ból, így nem is csoda, hogy sok szép emléke van az ELTE-ről: 

Ajtósi és a jó kis kávézó, na meg az uszoda. Szerettem nagyon a hatalmas kertjét is."

 [...] mostanára már 5 diplomám van, nem tervezek többet, max rövidebb képzéseket, mert az élethosszig való tanulást nagyon fontosnak gondolom.”

A három győztest, 1-1 ELTE Alumni ajándékcsomaggal lepjük meg. Gratulálunk, és sok sikert a továbbiakhoz! 

158 megtekintés Látogatók

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

Preventing problematic internet use during the COVID-19 pandemic

AI

Alumni International

18 május

Beszámolók

Alcohol consumption and risk for feeding and eating disorders in adolescence

AI

Alumni International

11 május

Beszámolók

Preschoolers' learning strategies

AI

Alumni International

09 május