Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Téli diplomaosztó játék eredményhirdetés

Beszámolók

-

2020.03.19

A téli diplomaosztók alkalmából újra játékot hirdettünk, hogy felhívjuk az új ELTE Diplomások figyelmét az ELTE Alumni közösségi oldalára. A játék három nyertese a BTK és a Bárczi egykori hallgatói. 


A diplomaosztó játékaink történetében közel 5000 like-kal Natkó Anna magyar-történelem szakos tanár végzett az első helyen. 

„Az ELTE-s hallgatói lét egyik legjobb oldala számomra az volt, hogy neves oktatóktól, kutatóktól tanulhattunk. Mindig hálás leszek nekik.”

„Szívesen lennék újra ELTE-s hallgató, de a bölcsész szakot nem hagynám el: a történelemtudományi doktori iskolába szeretnék majd a jövőben jelentkezni.”

Második helyezett, majdnem 140 like-kal Olena Fadieieva, volt anglisztika mesterszakos hallgató. Olena Ukrajnából érkezett Budapestre azért, hogy tanuljon, és kipróbáljon egy teljesen más életet.

A harmadik helyezett, Lénárd Orsolya már az 5. diplomáját tudja magáénak. Ezúttal a Bárczin, szakirányú továbbképzésben, szülő-csecsemő konzulens szakon szerezte meg. Ezen kívül még két ELTE-s diplomája van, mindkettő a BTK-ról, 1996-ból és 1998-ból, így nem is csoda, hogy sok szép emléke van az ELTE-ről: 

Ajtósi és a jó kis kávézó, na meg az uszoda. Szerettem nagyon a hatalmas kertjét is."

 [...] mostanára már 5 diplomám van, nem tervezek többet, max rövidebb képzéseket, mert az élethosszig való tanulást nagyon fontosnak gondolom.”

A három győztest, 1-1 ELTE Alumni ajándékcsomaggal lepjük meg. Gratulálunk, és sok sikert a továbbiakhoz! 

437 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

Szakmai Alumni rendezvényt tartott a TTK Biológia Intézete

egy tag profilképe

Alumni Központ

18 január

Beszámolók

PPK - Első sportszakos Alumni Találkozó

egy tag profilképe

Alumni Központ

21 december

Beszámolók

Kampányok és támogatások 2020

egy tag profilképe

Alumni Központ

21 december