Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

TAO támogatási lehetőség

Általános Tudnivalók

-

2019.03.13

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem sportegyesületével, a Budapesti Egyetemi Atlétikai Clubbal (BEAC) közösen a Magyar Kosárlabda Szövetséghez (MKOSZ) sportinfrastruktúra fejlesztésére irányuló pályázatot nyújtott be, amelyet az MKOSZ támogatott. A MKOSZ határozatában jóváhagyott támogatási keret jelenleg még feltöltetlen. Kérjük támogassa cégével Egyetemünket!

A pályázat tárgya az ELTE Bogdánfy út 10/b alatti sportcsarnokának komplex rekonstrukciója több száz millió forint értékben. Reményeink szerint a TAO támogatások összegyűjtésével 2019–2021 folyamán kívül-belül meg tud újulni az ELTE Bogdánfy úti sportcsarnoka, amely naponta több száz hallgató oktatását; hallgatók, dolgozók, szabadidős sportolását és az egyetemi verseny és utánpótlás sport tevékenységét szolgálja.

Az adózó rendelkezhet az év végi TAO támogatáson kívül a Tao tv. 26. § (2), (3) és (8) bekezdése szerint megállapított egyes havi, illetve negyedéves társasági adóelőleg-kötelezettsége legfeljebb 50 százalékának megfelelő része felajánlásáról.

Mindemellett az Eötvös Loránd Tudományegyetemnek kiemelt feladata a folyamatos fejlődés, a kor kihívásaihoz történő alkalmazkodás, így a birtokában lévő tudás társadalmi és ipari hasznosításának megteremtése, a felsőoktatás és az ipari tevékenységek közti szinergiák megtalálása és erre épülő együttműködések kiépítése. A vállalati szektor szereplőivel közös kutatás-fejlesztési programok keretében hatékonyabban kívánunk tenni mindezen célok eléréséért.

TAO támogatást felajánló partnereink részére egyéni konzultációs lehetőséget biztosítanánk a lehetséges közös együttműködési területek feltérképezésére, partneri kapcsolat kialakítására, bízva abban, hogy számos kedvező, közös érdekek mentén kötött megállapodás születhet, amivel kölcsönösen megnövelhető mind az egyetem, mind a vállalatok innovációs kapacitása.

A TAO támogatások felajánlásával kapcsolatban a BEAC részéről Horváth Enikő, BEAC sporttámogatási vezető (telefon: +3630/162-1786), az ELTE részéről Horváth János, BEAC általános és gazdasági alelnök (telefon: +3630/932-5763) nyújt operatív segítséget.

A konzultációs lehetőséggel kapcsolatos kérdéseikkel Horváth Jánoshoz és Magyar Dánielhez (Innovációs Központ vezetőjéhez, telefon:+36-1-411-6500/2171) fordulhatnak.

Segítségét és közreműködését ezúton is köszönjük!

ELTE Alumni
Facebook


kedvel
293 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Általános Tudnivalók

Diplomaosztók 2024. tél

egy tag profilképe

Alumni Központ

22 január

Általános Tudnivalók

Diplomaosztók 2023 nyár

egy tag profilképe

Alumni Központ

30 május

Általános Tudnivalók

Diplomaosztók 2023. tél

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 február