Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

TAO támogatási lehetőség

Általános Tudnivalók

-

2019.03.13

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem sportegyesületével, a Budapesti Egyetemi Atlétikai Clubbal (BEAC) közösen a Magyar Kosárlabda Szövetséghez (MKOSZ) sportinfrastruktúra fejlesztésére irányuló pályázatot nyújtott be, amelyet az MKOSZ támogatott. A MKOSZ határozatában jóváhagyott támogatási keret jelenleg még feltöltetlen. Kérjük támogassa cégével Egyetemünket!

A pályázat tárgya az ELTE Bogdánfy út 10/b alatti sportcsarnokának komplex rekonstrukciója több száz millió forint értékben. Reményeink szerint a TAO támogatások összegyűjtésével 2019–2021 folyamán kívül-belül meg tud újulni az ELTE Bogdánfy úti sportcsarnoka, amely naponta több száz hallgató oktatását; hallgatók, dolgozók, szabadidős sportolását és az egyetemi verseny és utánpótlás sport tevékenységét szolgálja.

Az adózó rendelkezhet az év végi TAO támogatáson kívül a Tao tv. 26. § (2), (3) és (8) bekezdése szerint megállapított egyes havi, illetve negyedéves társasági adóelőleg-kötelezettsége legfeljebb 50 százalékának megfelelő része felajánlásáról.

Mindemellett az Eötvös Loránd Tudományegyetemnek kiemelt feladata a folyamatos fejlődés, a kor kihívásaihoz történő alkalmazkodás, így a birtokában lévő tudás társadalmi és ipari hasznosításának megteremtése, a felsőoktatás és az ipari tevékenységek közti szinergiák megtalálása és erre épülő együttműködések kiépítése. A vállalati szektor szereplőivel közös kutatás-fejlesztési programok keretében hatékonyabban kívánunk tenni mindezen célok eléréséért.

TAO támogatást felajánló partnereink részére egyéni konzultációs lehetőséget biztosítanánk a lehetséges közös együttműködési területek feltérképezésére, partneri kapcsolat kialakítására, bízva abban, hogy számos kedvező, közös érdekek mentén kötött megállapodás születhet, amivel kölcsönösen megnövelhető mind az egyetem, mind a vállalatok innovációs kapacitása.

A TAO támogatások felajánlásával kapcsolatban a BEAC részéről Horváth Enikő, BEAC sporttámogatási vezető (telefon: +3630/162-1786), az ELTE részéről Horváth János, BEAC általános és gazdasági alelnök (telefon: +3630/932-5763) nyújt operatív segítséget.

A konzultációs lehetőséggel kapcsolatos kérdéseikkel Horváth Jánoshoz és Magyar Dánielhez (Innovációs Központ vezetőjéhez, telefon:+36-1-411-6500/2171) fordulhatnak.

Segítségét és közreműködését ezúton is köszönjük!

ELTE Alumni
Facebook


97 megtekintés Látogatók

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Általános Tudnivalók

Szeptemberben folytatódik a Harmadik Kor egyeteme

egy tag profilképe

Alumni Központ

04 június

Általános Tudnivalók

Karrier az Alumni Net-en

egy tag profilképe

Alumni Központ

19 május

Általános Tudnivalók

Futótippek Csere Gáspártól

egy tag profilképe

Alumni Központ

18 május