Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Személyre szabható alumni élet és kapcsolatok

Általános Tudnivalók

-

2019.04.09

Meglepetés a jubileumi tanév végére is jut az Alumni Szervezet valamennyi résztvevője számára. Hamarosan bevezetésre kerül az Alumni Szervezet új kommunikációs plantformja, a regisztrációval kombinált új, önálló holnap, melynek köszönhetően az alumnusok személyre szabhatják, miként szeretnék tartani a kapcsolatot az Alma Materükkel, az Alumni Tagozatokkal, és egymással. Elsőként a Nemzetközi Alumni Tagozatot vonta be az Alumni Központ a munkálatokba, a 2019. április 2-i, bemutatóval egybekötött Alumni Bizottsági ülést követően már a többi 16 Tagozat is kipróbálhatja.

Az új, korszerű közösségi platform előkészítése 2,5 éve kezdődött meg. Ekkor merült fel az igény arra, hogy az elavult, csak regisztrációs lehetőséget kínáló, egy nyelvű rendszert korszerűbb, komplexebb, két nyelvű Alumni kommunikációs és hálózat menedzsment rendszer váltsa le. Kemény munka következett, melynek során konkrét igények és hosszú távú elképzelések megfogalmazásán túl pályázati lehetőséget is sikerült azonosítani. A sikeres pályázatot követően induljatott el a körültekintően előkészített beszerzési folyamat. A nyertes kiválasztása, majd a vele való leszerződés után felgyorsultak az események. Felépülhetett egy olyan új közösségi oldal, mely modulos szerkezetének köszönhetően hossú távra biztosíthatja az a dinamiusan fejlődő Alumnus közösség igényeit. A GDPR kompatibilis platformon - mely önálló honlapként is üzemel - könnyedén találhatják meg egymást a volt évfolyamtársak, illetve olyanok, akiknek közös az érdekődési körük, például egyazon Alumni Tagozat munkája, törekvései iránt érdeklődnek, vagy hasonló csoportok tagjaivá váltak. Mi több, saját csoportokat is létrehozhatnak. Tehát a kapcsolatfelvétel mellett lehetőség nyílik a kapcsolatépítésre is. A rendszer a sikeres bevezetést követően félévente újabb modulokkal bővül. 

Röviden összefoglalva a felhasználóknak lehetőségük lesz nyomon követni az Alumni Szervezet tevékenységét, az Alumni Központ összegyetemi programjait, az Alumni Tagozati kari/szakági rendezvényeket, létre lehet hozni akár egyéni szervezésű találkozókat, eseményeket és csoportokat is. Ezeken belül fórumok is nyithatók, ahol könnyedén lehet közérdekű párbeszédet kezdeményezni. Emellett az alapvető közösségi funkciók is elérhetőek lesznek, úgy mint üzenetküldés, kommentelés, kedvelés. A hírbeállításoknak, profilbeállításoknak, a csoportok és tagozati csoportok közötti válogatásnak hála, mindenki személyre szabhatja, hogy milyen formában és mennyiségben szeretne tudomást szerezni az Egyetem Alumni Életéről - sőt, nem csak tudomást szerezni, hanem akár aktívan alakítani is azt. 

Már az új rendszernek hála újulhattak meg pár hónapja az ELTE Alumni Hírek és az ELTE Alumni Junior Magazin hírlevelek - igényes formában tájékoztatva az érdeklődőket az Egyetem és az Alumni közösség aktuális híreiről. 

Kövesse nyomon híradásainkat és kerüljön velünk kapcsolatba az új platformon keresztül! Tegye olyanná az Alumni életét, ahogyan azt leginkább szeretné!

ELTE Alumni 
Facebook


kedvel
437 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Általános Tudnivalók

Diplomaosztók 2024. tél

egy tag profilképe

Alumni Központ

22 január

Általános Tudnivalók

Diplomaosztók 2023 nyár

egy tag profilképe

Alumni Központ

30 május

Általános Tudnivalók

Diplomaosztók 2023. tél

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 február